Bleach The Legendary Shinigami!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Jak sobie chcecie

+5
Rain
Kami
Chesterone
Nix
Yagami Raito
9 posters

Go down

Jak sobie chcecie  Empty Jak sobie chcecie

Pisanie  Yagami Raito Wto Kwi 26, 2011 9:44 am

Witam wszystkich wiem że to nie ten temat ale chu.... widzę ludzie że już macie na mnie jakis problem jak wydziałem pare tematów w dół widze że są skargi na mnie wieć proszę odebrać mi tutora jeśli twierdzicie że nic tu nie robie.
któregoś dnia były bez sesnsu tematy kiedy bd maszyna,że są lagi itp ale wy jesteście dla mnie że tak powiem tłumoki (tych co zakłądali te posty) napisał Knopers jakiś czas temu żeby grać na beta serwer żeby zobaczyć czy lagi są czy lagów nie ma,
nikt się nie zalogował w dup.. to mieliście.Po czasie te tematy zaczeły mie męczyć wieć prubowałem zorganizować ludzi z BN Ponurakiem żeby ludzie się tam zalogowali pisaliśmy itp że bd różnego typu zabawy itp i wszystko po to by zobaczyć czy wszystko bd grało i co gadało z 30 typa że sie zaloguje a ile się zalogowało ?? 7 osób wieć jak w 7 osób sie sprawdzi żeby nie było lagów ?? nie wiem.Mało robie na serwie nie moja wina że ilość botów się zmiejsza jak mamy BN Ponuraka Smile on dla mnie jest w porządku tak jak do innych a jeśli chodzi o mnie jestem naprawde smutny jak tak myślicie że tutorzy nic nie robią nie wiem jak tam Tachi bo szczerze mówiąc on mie za bardzo nie interesuje ale wiem co ja robie i co robią inni jeśli już naprawde macie na mnie takei zażalenia to proszę oderać mi tutka i znaleść lepszego co też bd chcial tylko po to tutka żeby pisać na red jak to jedna osoba powiedziałą. sry za orto piszę na szybkiego.
Yagami Raito
Yagami Raito
Tutor
Tutor

Powrót do góry Go down

Jak sobie chcecie  Empty Re: Jak sobie chcecie

Pisanie  Nix Wto Kwi 26, 2011 9:58 am

Obrażać mnie nie musisz, tłumokiem nie jestem...
Ja wszedłem na serwer Beta, mam tam aktualnie 150 lvl.
Tutor Tachi nie jest wcale taki "fajny" tylko kozaczy, konkursy zrobi tam od czasu... co to anime oglądnąć albo z neta... ;f
Nie za często jest, czasami mi się wydaje, że odpowiadam na więcej pytań niż On....
Prędzej Sure powinien zostać odebrany tutor niż Tobie... ;f
Jednak fakt, tutor musi być i pomagać ale organizujesz się, jednak jesteś tylko człowiekiem...

Ps. Nie najeżdżaj znowu na Moją osobę, gdyż to już koniec, nie chcę znowu pisać, jednak poczułem się obrażony... myśle, że z premedytacją tego nie zrobiłeś. Wink
Nix
Nix
Mega User!
Mega User!

Powrót do góry Go down

Pisanie  Chesterone Wto Kwi 26, 2011 10:30 am

ps. może by ktoś tak podał ip do bety , ja np. nie mogłem znaleźć takiej informacji czy jakiekolwiek wskazówki więc nie było mowy żebym mógł się zalogować . takie rzeczy pisze się na forum że " od dnia do dnia będzie otwarty serwer beta by sprawdzić czy nie będzie lagów na nowej maszynie , uprzejmie prosimy was o pomoc pozdrawiamy o to ip xx.xxx.xx.xx "

a tak to w ślepo żaden człowiek nie zganię czy są bety czy też ich nie ma .

a co do twojego bycia tutorem to nie mam nic przeciwko ;p mi to zwisa szczerze mówiąc a tachi jako tutor się nie sprawdza robi zamieszanie wg mnie chociaż beka jest podczas konkursów .

Regreats HINTS.
Chesterone
Chesterone
User
User

Powrót do góry Go down

Pisanie  Kami Wto Kwi 26, 2011 10:32 am

Co do bety to wszystko jest w tym temacie : https://btlsots.forumpl.net/t1659-beta-serwer?highlight=beta

Wystarczy sciagnac clienta i grac na passach takich jak na officialu
Kami
Kami
User
User

Powrót do góry Go down

Pisanie  Yagami Raito Wto Kwi 26, 2011 5:41 pm

Ja poczekam na komentarz od wyższej rangi graczy odemnie czyli na Ponuraka i pinokia i ja odrazu mówię jak ja niby na tym serwerze mało zrobiłem proszę bardzo odbierajcie tutora ja już na was ludzie nie mam sił wszyscy tacy są mądrzy a jak by przyszło co do czego dostali by jakąś range porobili by coś dwa dni i potem dupa ja już z BN Ponurakiem prubowałem coś tu zrobić chodzi o porządek na serwerze a jak all mają w dup... to spoko.
Yagami Raito
Yagami Raito
Tutor
Tutor

Powrót do góry Go down

Pisanie  Rain Wto Kwi 26, 2011 5:46 pm

Yagami nigdy nie byłeś tutorem na innych "większych" otsach jak ten? Wiesz.. są ludzie i parapety. Jedni uważają Cie za w porządku faceta, a inni grają na serwerze pierwszy dzień lub 2 godziny na dzień to już płaczą że nic nie robisz. A jeśli nic nie robisz to pewnie masz powód np. tak jak napisałeś że ilość botów się zmniejsza bo ja to potwierdzam, botów jest teraz zdecydowanie mniej niż wcześniej. Mamy teraz tak czujnych BN'ków że już nikt tutaj nie zagra na wspomagaczach. Mógłbyś napisać to w kolorze czerwonym i dużą czcionką, a do tego mógłby temat być przyklejony aby już więcej nikt nie miał do Ciebie pretensji, no ale niestety takie rzeczy się zdarzają na każdym serwerze, ale mi się po prostu wydaje że są zazdrośni że Ciebie wybrano a ich nie.

Pozdrawiam.
Rain
Rain
User
User

Powrót do góry Go down

Pisanie  SuperSajyan Wto Kwi 26, 2011 5:47 pm

Yagami nie słuchaj tych pajaców co piszą skargi bo nie wiedzą na czym ta praca polega.

.
.
Odwalić sie od niego
SuperSajyan
SuperSajyan
User
User

Powrót do góry Go down

Pisanie  Beliav Wto Kwi 26, 2011 11:30 pm

Yagami , jesteś równy gość , co prawda nie znam cię zabardzo ale odbieram takie wrażenie .

Ale mógłbyś w sumie trochę częściej przebywać na serverze , mało cie widać ostatnio
Beliav
Beliav
Mega User!
Mega User!

Powrót do góry Go down

Pisanie  Aien Sro Kwi 27, 2011 10:08 am

Jezu, macie problemy, jak dzieci... Nie nadajesz się - główna administracja odbierze Ci tutora. Nie chcesz być tutorem? - Zrezygnuj, proste, na razie, chyba nie widać, żeby odebrali Ci tutora, nie? A jak ma ktoś do Ciebie problem, to jest dział raportowanie władz i Tyle...
Aien
Aien
User
User

Powrót do góry Go down

Pisanie  Beliav Sro Kwi 27, 2011 10:46 am

Aien , dział raportowania władz? nie rozsmieszaj mnie .. raportowałem sure za niesłuszny ban na forum , i co?? i g*wno.. usunął temat i tyle...
Beliav
Beliav
Mega User!
Mega User!

Powrót do góry Go down

Pisanie  Aien Sro Kwi 27, 2011 11:05 am

Beliav napisał:Aien , dział raportowania władz? nie rozsmieszaj mnie .. raportowałem sure za niesłuszny ban na forum , i co?? i g*wno.. usunął temat i tyle...
/oh jest też takie coś jak prywatna wiadomość do Knopersa, raczej mu tego ze skrzynki nie usunie, nie? ;|. Pomyśl troszkę.
Aien
Aien
User
User

Powrót do góry Go down

Pisanie  Stachu Sro Kwi 27, 2011 1:46 pm

Skąd wiesz wielu graczy jest wpałętanych w antysemicki spisek który ma na celu zawładnięcie światem.

Ich główne cele to:

1)Podbicie całego świata
2)Zniżenie murzynów to rangi taboretu
3)Opanowanie prywatnej skrzynki Konpersa i Pionkia.

A tak po za tym to tutorzy nie muszą nic robić skoro prawie nikt nie zadaje pytań na helpie. Tutor nie ma potrzeby nawet doglądać kanału game-chat wystarczy że będzie siedział na help. Ale nikt nie zadaje pytań na help więc potem się piszą że tutor nie pomaga.
Stachu
Stachu
Mega User!
Mega User!

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: