"Transform" - Innowacyjność
+7
NeverminD
SuperSajyan
Shadowman
Chesterone
byakuyer
Ponurak
Nix
11 posters
Strona 1 z 1
Czy jesteś za, wprowadzeniem owych przemian (transów)?
"Transform" - Innowacyjność
Witam.
Jako, że zacząłem oglądać bleach, mam pomysł...
Komenda:
Dlatego też, chciałem coś utrudnić, mianowicie.
Quest!
Każdy quest, dawałby trans, item, który pozwala używać komendy transform, np. "transform1" - Od tego jest Administracja.
Quest by wyglądał, potwory, może jakieś ściany, coś jak u Kaito w DB, gonimy małpę, szybką etc...
W końcu gdy ujrzałem jak ichigo zdobywał nową przemianę - musiał się namęczyć, podobnie jak inni bohaterowie..
A więc czemu nie użyć tego tutaj? Sprawiało by to więcej frajdy, rozrywki, urozmaicenie gry i co najważniejsze gra by się tak nie nudziła...
Gdy spojrzę, że inni piszą posty, a nie grają, albo mają lov lvl, i grają dla szpanu, albo po to by być... Szlag mnie trafia, na cóż nam tyle graczy, grają by być etc. A potem przy mass kick, z 50 graczy online - 30 graczy się zalogowało wtórnie.
OTS, ma być odzwierciedleniem anime, zobaczcie DBR - jest wieża dende, są różnorodne sale do trenowania..
To dlaczego, nie można tutaj tego odzwierciedlić?
Do administracji:
Pozostawiam to do Waszej Opini...
@Dodam bardzo ważną informację, to normalne, że gracze, bardziej się bawią na forum, niż w game? (...)
@Ponurak
Osobiście jestem za okresowymi, w końcu jest to odzwierciedlenie, ale to Wasza sprawa...
Jako, że zacząłem oglądać bleach, mam pomysł...
Komenda:
- Kod:
transform
Dlatego też, chciałem coś utrudnić, mianowicie.
Quest!
Każdy quest, dawałby trans, item, który pozwala używać komendy transform, np. "transform1" - Od tego jest Administracja.
Quest by wyglądał, potwory, może jakieś ściany, coś jak u Kaito w DB, gonimy małpę, szybką etc...
W końcu gdy ujrzałem jak ichigo zdobywał nową przemianę - musiał się namęczyć, podobnie jak inni bohaterowie..
A więc czemu nie użyć tego tutaj? Sprawiało by to więcej frajdy, rozrywki, urozmaicenie gry i co najważniejsze gra by się tak nie nudziła...
Gdy spojrzę, że inni piszą posty, a nie grają, albo mają lov lvl, i grają dla szpanu, albo po to by być... Szlag mnie trafia, na cóż nam tyle graczy, grają by być etc. A potem przy mass kick, z 50 graczy online - 30 graczy się zalogowało wtórnie.
OTS, ma być odzwierciedleniem anime, zobaczcie DBR - jest wieża dende, są różnorodne sale do trenowania..
To dlaczego, nie można tutaj tego odzwierciedlić?
Do administracji:
- Spoiler:
- Nie narzekajcie, więcej roboty... bo może to przynieść pożądane skutki...
Przecież potraficie dużo, ile to dla Was roboty... a dla graczy, mam nadzieję znaczy dużo..
Pozostawiam to do Waszej Opini...
@Dodam bardzo ważną informację, to normalne, że gracze, bardziej się bawią na forum, niż w game? (...)
@Ponurak
Osobiście jestem za okresowymi, w końcu jest to odzwierciedlenie, ale to Wasza sprawa...
Ostatnio zmieniony przez Nix dnia Sob Kwi 30, 2011 6:28 am, w całości zmieniany 2 razy
Nix- Mega User!
Re: "Transform" - Innowacyjność
wtedy miałby zostać transy okresowe czy stałe?
Ponurak- Junior Admin
myślę ze to dobry pomysł tym bardziej jak się teraz lasta ma i by się go straciło i po kolei robić wszystko od nowa by było fajnie
byakuyer- Moderator
Wcale nie jest tak łatwo wbić transa , po prostu przez te konkursy każdy ma " siano " na tyro skiny czy też nailsy ( wykorzystywanie buga bez metal heart ) i wbijają ten 50 w 15 min
dla mnie takie transformy są dobre lecz każdy od 210 powinien być okresowy
Jak by nie patrzeć pomysł kreatywny ale zamiast takich rzeczy powinno się wprowadzić po prostu więcej itemów i od razu inaczej by było ;p
dla mnie takie transformy są dobre lecz każdy od 210 powinien być okresowy
Jak by nie patrzeć pomysł kreatywny ale zamiast takich rzeczy powinno się wprowadzić po prostu więcej itemów i od razu inaczej by było ;p
Chesterone- User
Chesterone zdobywanie transa to wbicie lvl i powiedzenie transform. Dlatego myslimy ze jest latwe a nie dlatego ze latwo wbija sie lvl...
Ehh moze i by cos z tego bylo ale pewnie to jest duzo roboty i kto to zrobi? :/
Ehh moze i by cos z tego bylo ale pewnie to jest duzo roboty i kto to zrobi? :/
Shadowman- V.I.P
na ots db malpe sie goni do questa.
transy mogly by zostac tyle ze zrobic tak ze quest jak jest reborn na db zrobic bankai
tyle odemnie pozdro
transy mogly by zostac tyle ze zrobic tak ze quest jak jest reborn na db zrobic bankai
tyle odemnie pozdro
SuperSajyan- User
A według mnie powinno być coś takiego jak w anime trening wewnetrzny ze jakis test musisz aby transa z bankaiem np >
Tylko nei wiem co z postaciami z Espady
Tylko nei wiem co z postaciami z Espady
NeverminD- User
Bez obrazy ale mi to wtedy by przypominało lipne serwery na których grałem ..
Yagami Raito- Tutor
Hmm. jak dla mnie to jest dobrze zrobione , po co od 210lvla okresowe skoro i tak odpalić transforma wystarczy jedną sekundę . Jest dobrze i ja tam z transami nic bym nie zmieniał , dodał bym po prostu nowe expy,itemy,może transy
Beliav- Mega User!
Eh, geniusze...
To ja się pytam po co inne do jasnej ciasnej robicie jak w anime? Skoro tego nie przyjmujecie!?
Jest to OTS Bleach - Czyli powinno być odzwierciedlenie, nawet na DBR jest, i wszystkich szanowanych serwerach na podstawie anime...
To dlaczego tutaj nie ma być?
Grafy to inne chcecie ale trochę innowacyjności, żeby było milej, lepiej - to nie, a po co mi to, wole potrenować na trainerach 10h...
Marudzicie, że administracja nic nie dodała, a co miała dodać, jak Wy, nie chcecie nawet przyjąć czegoś...
To potem się nie dziwcie, że jest tak a nie inaczej, i nie marudźcie "Nic nowego nie ma"(...)
@Zakładam ankietę.
To ja się pytam po co inne do jasnej ciasnej robicie jak w anime? Skoro tego nie przyjmujecie!?
Jest to OTS Bleach - Czyli powinno być odzwierciedlenie, nawet na DBR jest, i wszystkich szanowanych serwerach na podstawie anime...
To dlaczego tutaj nie ma być?
Grafy to inne chcecie ale trochę innowacyjności, żeby było milej, lepiej - to nie, a po co mi to, wole potrenować na trainerach 10h...
Marudzicie, że administracja nic nie dodała, a co miała dodać, jak Wy, nie chcecie nawet przyjąć czegoś...
To potem się nie dziwcie, że jest tak a nie inaczej, i nie marudźcie "Nic nowego nie ma"(...)
@Zakładam ankietę.
Nix- Mega User!
To naprawdę jak by te transy zrobili serwer padł by na psy ci co grali rożne ots'y Dragon Ball to by widzieli że to shit pomysł
Questy na transa żenada niczym DragonBallVictory itp. Transy zostawcie tak jak są nie ma co tu zmieniać.
Questy na transa żenada niczym DragonBallVictory itp. Transy zostawcie tak jak są nie ma co tu zmieniać.
Yagami Raito- Tutor
Jeśli już by miało to powstać to po porostu by był quest jak np na zangetsu bo np żeby osiągnąć bankai musiał odnaleźć zangetsu spośród iluś tam mieczy
Kurosaki Ichigo's- User
A zaje... dziurę to nie ten temat zostaje przenoszony.
Yagami Raito- Tutor
Kozacki pomysł popieram całą swoją głową.
Musi być ciekawsza gra słyszeliście ludzi o czymś takim jak urozmaicenie to właśnie to nie jest nic złego przez co sobie nie poradzicie ale coś co da wam więcej frajdy więc dlaczego tyle osób na nie.
Po prostu nie rozumiem was .
Mam nadzieje że zmienicie zdanie.
Musi być ciekawsza gra słyszeliście ludzi o czymś takim jak urozmaicenie to właśnie to nie jest nic złego przez co sobie nie poradzicie ale coś co da wam więcej frajdy więc dlaczego tyle osób na nie.
Po prostu nie rozumiem was .
Mam nadzieje że zmienicie zdanie.
Ziomus- User
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: