Pacc poszedl
3 posters
Strona 1 z 1
Pacc poszedl
Tera przez was 8dni pacc pujda w dupe a wiecie ile sie musialam napracowac na wy nawet nie wiecie jak trudno zdobyc sms za 3.69 jak mieszkasz we francji a przez waszego bana pacc pujdzie sie walic nie mozna mi tego bana przelozyc za 8dni bo szkoda tego pacca :/
Agasinka- User
Re: Pacc poszedl
Nie. Trzeba bylo nie grac 2 postaciami z tego samego ip jesli mowisz o tym banie co wczesniej. Raz ci sie udalo to uda ci sie 2 raz.
Zreszta podobno mialo cie tu juz nie byc a tu nagle ci szkoda pacc? Zegnasz sie szukasz innego otsa teraz chcesz swoj pacc odebrac bo ci szkoda? Po co ci on jak nie grasz?
Wyjdz laskawie jak juz mowisz ze wychodzisz i nie wracaj jak nie chcesz. Alb sie nie zegnaj i zostan tylko zacznij sie zachowywac.
Temat z miejsca powinien pojsc do kosza i zobaczymy co sie z nim stanie zaraz :/
Zreszta podobno mialo cie tu juz nie byc a tu nagle ci szkoda pacc? Zegnasz sie szukasz innego otsa teraz chcesz swoj pacc odebrac bo ci szkoda? Po co ci on jak nie grasz?
Wyjdz laskawie jak juz mowisz ze wychodzisz i nie wracaj jak nie chcesz. Alb sie nie zegnaj i zostan tylko zacznij sie zachowywac.
Temat z miejsca powinien pojsc do kosza i zobaczymy co sie z nim stanie zaraz :/
Shadowman- V.I.P
Agasinka, masz takie coś jak regulamin? A więc dlaczego go nie przestrzegasz? .... Hmmmm?
Więć, nie jedź na psychę gdyż nic Ci to nie da.... Regulamin jest - Stosuj się....
Pozdrawiam i trzymaj się.
Więć, nie jedź na psychę gdyż nic Ci to nie da.... Regulamin jest - Stosuj się....
Pozdrawiam i trzymaj się.
Nix- Mega User!
Nix tobie dali bana a ja wiem jak ci go dali i to nie bylo sprawiedliwe ale jak by to bn lub gm robil to byc nic im nie zrobili...
Agasinka- User
Agasinka, spokojnie mam kolegów, którzy tutaj wiele znaczą. Powoli skończą z tym.
Dzięki za dobre intencje, masz rację, Admin mnie olewa, jednak nie ze mną takie numery.
Dzięki za dobre intencje, masz rację, Admin mnie olewa, jednak nie ze mną takie numery.
Nix- Mega User!
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: