Grafy by Reiko
4 posters
Strona 1 z 1
Grafy by Reiko
Mam dużo swoich graf, które robię, więc wrzucam link do Imagehack'a
http://profile.imageshack.us/user/ykade/
Proszę, oglądajcie i oceniajcie całość. Jeśli Ci się coś nie podoba to napisz proszę powód, żeby na przyszłość coś zmienić
http://profile.imageshack.us/user/ykade/
Proszę, oglądajcie i oceniajcie całość. Jeśli Ci się coś nie podoba to napisz proszę powód, żeby na przyszłość coś zmienić
Reiko- User
Re: Grafy by Reiko
Tego Ichigo jebnąłem sobie na tapetę, Podoba mi sie:D!
Rpk na bitach- User
Jeśli ty zrobiłeś to coś do o koła ręki Sado to jesteś Boski, jak byś mógł dać mi twoje gg to byś mi trochę podpowiedział jak robić takie graficzki
Stachu- Mega User!
Ok tym razem napisze po ludzku ^^ widzę że dopiero zaczynasz z grafiką, a więc powiem tak. Nie dawaj samego c4d, tylko łącz jakiś ładny stock z c4d i właśnie C4D powinno znajdować się na postaci nie pod nią. O konturze naokoło renderu zrezygnuj. Naucz się wtapiać render i naucz się też używać brushy, gradientów itd. Ramki też mógłbyś zacząć robić i pamiętaj że postać musi mieć głębie. Nie koniecznie jak 3D tylko aby było widać, że za postacią coś jest. Hmm co by tu jeszcze.. aa zrezygnuj z gumki pod postacią, niech postać będzie się stykała z ramką (dopiero jak się nauczysz rzeczy które Ci wymieniłem, możesz zacząć ładnie wlepiać render nad tło, gdzie dolna część będzie pod tłem. Aha i smudge < to też powinieneś się nauczyć, dzięki temu praca będzie ładniejsza i lepsza. Pamiętaj że napis to nie wszystko, napisu nie bierze się pod uwagę na pracy. Zrezygnuj z tych brzydkich napisów, poczytaj tutoriale i zaczniesz robić ładniejsze i co raz lepsze napisy.
Aby nauczysz się rzeczy które Ci wymieniłem, wystarczy że będziesz czytał dużo tutoriali.
<3
Aby nauczysz się rzeczy które Ci wymieniłem, wystarczy że będziesz czytał dużo tutoriali.
<3
Rain- User
Ale sam przyznaj, że ten co dodałem wczoraj jest BOSKI:D
@EDIT:
Aha i jeszcze jedno: to co teraz dodałem to nie jest zrobione z c4d tylko własną teksturą
@EDIT:
Aha i jeszcze jedno: to co teraz dodałem to nie jest zrobione z c4d tylko własną teksturą
Reiko- User
Tak wiem, ale niestety nie przyznam. No ale na początek dobrze. Czytaj tutoriale, sam nic nie osiągniesz! Ja czytam dużo tutoriali i później robie na własny sposób. Tyle że o c4d nie mówię o tej pracy, tylko poprzednich.
Rain- User
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: