[Poradnik] Zangetsu
4 posters
Strona 1 z 1
[Poradnik] Zangetsu
Wiele osob w grze pyta mnie gdzie jest quest na zangetsu wiec pomyslalem czemu by nie zrobic mini poradnika . (zrobione charem kumpla który już nie gra ponieważ moja postać to nie ichigo xD ) A wiec zaczynam. Wymagania : trzeba być ichigo
Trzeba mieć 50 lvl
Pierw Zaczynamy od temple (to tam gdzie się pojawiamy po wyjściu z rooka) i schodzimy na dol po drabince.
Potem idziemy za czarna linia do małego pokoiku (czarna linia na mapie u góry w prawym rogu co narysowałem na ss)
Ostatnia rzecz to wejście do pokoiku (musimy być bez transa) Potem jak wejdziemy robimy transform i używamy dźwignie potem musimy pokonać potworka.
Calkiem łatwo się go ubija
Po ubiciu Dostajemy nasz ukochany zangetsu
P.S to mój pierwszy poradnik
Trzeba mieć 50 lvl
Pierw Zaczynamy od temple (to tam gdzie się pojawiamy po wyjściu z rooka) i schodzimy na dol po drabince.
Potem idziemy za czarna linia do małego pokoiku (czarna linia na mapie u góry w prawym rogu co narysowałem na ss)
Ostatnia rzecz to wejście do pokoiku (musimy być bez transa) Potem jak wejdziemy robimy transform i używamy dźwignie potem musimy pokonać potworka.
Calkiem łatwo się go ubija
Po ubiciu Dostajemy nasz ukochany zangetsu
P.S to mój pierwszy poradnik
Ostatnio zmieniony przez byakuyer dnia Czw Mar 31, 2011 4:50 pm, w całości zmieniany 2 razy
byakuyer- Moderator
Re: [Poradnik] Zangetsu
Całkiem fajny poradnik;D Na pewno się przyda
Reiko- User
Re: [Poradnik] Zangetsu
Nie kopiuj mojego stylu z obrazkami w ss, ale jak już musisz to nie dawaj takich dużych bo to psuje efekt wizualny.
Stachu- Mega User!
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: