[signature]aifam tag
5 posters
Strona 1 z 1
Re: [signature]aifam tag
Sygnatura 3/10 nic specjalnego. Same tło z renderem (i chyba jeszcze jakiś jeszcze efekt) nic więcej.
Rain- User
Wiesz, sygnatury nie robi się po to, by wypchać ją efektami i głupim napisem, tylko dla sprawdzenia własnego skilla. Zrób taką, jeśli potrafisz.
xhatersgonnahate- User
Nie wypchać, ale wrzucić. Efekty jak sama nazwa wskazuje SĄ DLA EFEKTU. napis nie musisz robić efektem nie jest napis.xhatersgonnahate napisał:Wiesz, sygnatury nie robi się po to, by wypchać ją efektami i głupim napisem
To co tutaj napisałeś nie ma najmniejszego sensu, ile masz lat?xhatersgonnahate napisał:tylko dla sprawdzenia własnego skilla
Głupia wymówka, którą słyszałem tysiąc razy. Na forum znajdziesz moje prace.xhatersgonnahate napisał:Zrób taką, jeśli potrafisz.
Z resztą krytykować mogę, ponieważ samowolnie wrzuciłeś ją na publiczne forum.
Dziękuję
Rain- User
omg "dales czadu" fajnie ze kombinujesz stockami sam lubie te metode bo jest wygodniejsza ale co ty zrobiles ?
wkleiles stock i dales filtr cieply nie wiem dokladnie jaki ^^ dodaj smudge ciekawy c4d na screen gm'ke i bedzie kogz ^^
wkleiles stock i dales filtr cieply nie wiem dokladnie jaki ^^ dodaj smudge ciekawy c4d na screen gm'ke i bedzie kogz ^^
Kofe- User
Jak wyżej - nie bawiłem się filtrami, nie będę specjalnie nawrzucał efektów by upiększyć ów pracę. Prostota jest w modzie.
xhatersgonnahate- User
A dał byś rade zrobić też coś prostego z peją lub grubsonem?
Też chodzi mi o coś prostego. I jeśli dało by się tam Stachu umieścić.
Też chodzi mi o coś prostego. I jeśli dało by się tam Stachu umieścić.
Stachu- Mega User!
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: