Experience.
+2
Shadowman
Korishami
6 posters
Strona 1 z 1
Experience.
Zwiększyć trochę exp. Nie dużo, trochę. Gra ma być przyjemnością, a nie długim biciem
Korishami- User
Re: Experience.
Dobry jest exp... Postac mozna wbic na 300 lvl w 3-4 dni bez super itemow. A z itemami nawet w 2 dni. Pozatym sa questy ktore ci daja expa. 1 quest 1mln exp 1 quest 2 mln exp 1 quest 8mln exp. Zly jest exp tylko miedzy 100 a 150 bo trzeba cisnac to samo co od 80 czy nawet 60 lvla... Ale potem szybki exp na salamandrach i hyperach. A od 300 to juz bez przesady ponad 50 mln na godzine spokojnie na strongach i exp szybki.
Server juz jest na tygodniowe expienie max a reszta to skillowanie questy i inne postacie. Jak exp byl wiekszy to server byl na 2 dni max...
Zreszta i tak ma byc bardzo duzo zmienione w serverze wiec narazie mozecie czekac...
Server juz jest na tygodniowe expienie max a reszta to skillowanie questy i inne postacie. Jak exp byl wiekszy to server byl na 2 dni max...
Zreszta i tak ma byc bardzo duzo zmienione w serverze wiec narazie mozecie czekac...
Shadowman- V.I.P
Ja osobiście uważam że jest dobrze jak jest jak by był exp jeszcze większy to nie było by co tu dużo robić.
Yagami Raito- Tutor
myślę że Yagami ma racje
Ikkaku4121- User
A ja nawet bym powiedział, że exp jest za duży. Jeżeli 500 lvl w 1 dzień wbija sobie 530 to są ładne jaja ;]
Sparky Sharky- Mega User!
hehe ty myślisz że Hollow Ichigo w jeden dzien wbil 30 lv to dobre masz info jak on te 30 lv wbijal 2 dni.
A exp fakt jest duży i większego nie trzeba.
A exp fakt jest duży i większego nie trzeba.
Yagami Raito- Tutor
Nie miałem na myśli konkretnie Hollow Ichigo, nie śledzę rozwoju jego postaci ;] Palnąłem takie liczby, a że trafiłem, to przypadek. Czy to 1 czy 2 dni, 30 lvli to i tak duzo ;] Ale lepiej niech zostanie tak jak jest, bo jak zaczną zmieniać, kombinować to nic dobrego może z tego nie wyjść ;]
exp jest dobry...
Sparky Shardy wbij 500 lvl i sproboj wbic w 1 dzien 530 bo ja to wbilem te 30 lvli w 3-4 dni -.-...
Nie znasz sie to nie mow
//Ponurak
Post pod postem - warn
Sparky Shardy wbij 500 lvl i sproboj wbic w 1 dzien 530 bo ja to wbilem te 30 lvli w 3-4 dni -.-...
Nie znasz sie to nie mow
//Ponurak
Post pod postem - warn
Ghost- User
Kurde, czepiacie się liczb, a to nie o to chodzi... Mówię, że exp jest trochę za duży, nie interesuje mnie kto co wbijał i przez ile czasu. Podałem przykład, dopisałem, ze nie chodzi mi o konkretnego gracza, więc nie utożsamiaj się z moją wypowiedzią Hollow. Nie znasz się to nie mów.
Ej kurde tu ma byc luzna atmosfera na forum zeby mozna bylo posiedziec i popisac a nie przed kazdym postem powaga i pol godziny sie zastanawiasz co napisac... Warny i tak za niektore przesady ida wiec nie nazekaj. A ten twoj post tyle wnosi do tematu ze wszystkie inne posty na forum tyle nie wnosza wiesz?
Shadowman- V.I.P
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: