New character
+4
Yagami Raito
Ghost
Nienawidzecie
wojtas025c
8 posters
Strona 1 z 1
New character
Witam was forumowicze mam wam do przedstawianie nowe wyglądy i inne!.*
Items
Extreme Gestuga- Itemek od 400lv który sprawia że Ichigo rzuca przeciwnikiem/lub zmienią się w ostateczną getsuge.Profesja# Kurosaki Ichigo
Items
Czery/spells
Chibi Gestuga Tenshou(lv 20)- Tak jak na serwie.
Mass Chibi Gestuga Tenshou(lv 25) - Obok profesji robi się gestuga.
Gestuga Tenshou(lv 40) - Jak na serwie.
Ichigo Power(lv 60) - Wybuch reiatsu (Ichigo zrobił to w domku bando) atk średni
Transform
Należy tylko podmienić
#1.
#2.
#3.
#4.
#5.
#6.
#7.
#8.
#9.
Już niedługo więcej postaci i czarów/spells
wojtas025c- User
Re: New character
O kur*a ! Zaje*iscie !!! ( Beliav here ) Oby tak dalej
Nienawidzecie- User
Lepiej niech zmienią Vasto Lorde na Final Getsuga,a te up nie podobają mi się zdeka jedynie ten Nr8. fajny jest:)
Yagami Raito- Tutor
Zgadzam sie z yagami. Srednio mi sie podobaja te grafiki jak na takie na forum. Do gry to prawie wogole nie pasuja. Jak bym mial grac ichigo na takim transie jak ostatnii obrazek to bym nie wytrzymal dluzej niz 10 minut bo od tego oczy bola... Poprostu jest za dynamiczne i zabardzo rozmazane na grafike w tibi. To 8 jest najlepsze z tego ale i tak srednio sie nadaje. A dodac final getsuge tenshou to dobry pomysl bo ladnie wyglada i w sumie na tym sie skonczyl aizen arc.
Shadowman- V.I.P
Grafiki 6+. Pomysł też dobry, ale znając życie, tego nie wprowadzą, jak i 3/4 propozycji i coś czarno widzę, te grafiki w tibii. Na forum wyglądają fajnie, ale czy w grze będą identyczne, jak tutaj? Poza Tym, najpierw powinni wyelminować te lagi, przez które nie da się grać ._.
Aien- User
Postanie nie pasują do innych z gry, jeśli wszystkie profesje poddały by się modernizacji był bym za wprowadzeniem.
Stachu- Mega User!
Nom, aol wygląda nie za ciekawie, szczególnie ten sznurek z kropek ;]
Sparky Sharky- Mega User!
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: