Kilka pomysłów. Rook, Inoue, Najazdy
3 posters
Strona 1 z 1
Kilka pomysłów. Rook, Inoue, Najazdy
Mam pytanko do administracji...
1 sprawa... ulepszenie rooku. (TERAZ... Wbijasz, malutka wysepka, kilkanaście mobków do bicia, w 3 osoby nie ma na czym expić a zdarza się, że jest i więcej... dodając GIGANTYCZNE LAGI pewnie połowa od razu rezygnuje z gry... co za tym idzie?? mniej wysłanych smsów... wieksze lagi ^^)
Pewnie w jakiś sposób urozmaiciło by to grę na serwerze i zachęciło innych do odwiedzenia oraz oczywiście zostania z Nami.
Co do np. Mapy... Jak najbardziej mogę się nią zająć, zostałyby tylko skrypty do kilku nowych questów chociaz tez sie da zrobić.
2 sprawa jest taka, by zrobić automatyczne najazdy potworów na rook/main,
po części koniec z nudnym... monotonnym expieniem
3 sprawa... tak sobie myślałem o zrobieniu summona Inoue (te jej spinki)
np zrobić 3 jeden do ataku, drugi do obrony i trzeci do leczenia...
najlepiej, jakby mogła przywoływać 2 w tym samym momencie.
Co do summonow można zapożyczyć fajny pomysł z dbl...
Mianowicie po przywołaniu summona pokazywałyby sie z boku jego skille.
Czekam na wasze komentarze i przede wszystkim administracji.
PS. przepraszam jeśli jakiśkolwiek pomysł już się pojawił
1 sprawa... ulepszenie rooku. (TERAZ... Wbijasz, malutka wysepka, kilkanaście mobków do bicia, w 3 osoby nie ma na czym expić a zdarza się, że jest i więcej... dodając GIGANTYCZNE LAGI pewnie połowa od razu rezygnuje z gry... co za tym idzie?? mniej wysłanych smsów... wieksze lagi ^^)
Pewnie w jakiś sposób urozmaiciło by to grę na serwerze i zachęciło innych do odwiedzenia oraz oczywiście zostania z Nami.
Co do np. Mapy... Jak najbardziej mogę się nią zająć, zostałyby tylko skrypty do kilku nowych questów chociaz tez sie da zrobić.
2 sprawa jest taka, by zrobić automatyczne najazdy potworów na rook/main,
po części koniec z nudnym... monotonnym expieniem
3 sprawa... tak sobie myślałem o zrobieniu summona Inoue (te jej spinki)
np zrobić 3 jeden do ataku, drugi do obrony i trzeci do leczenia...
najlepiej, jakby mogła przywoływać 2 w tym samym momencie.
Co do summonow można zapożyczyć fajny pomysł z dbl...
Mianowicie po przywołaniu summona pokazywałyby sie z boku jego skille.
Czekam na wasze komentarze i przede wszystkim administracji.
PS. przepraszam jeśli jakiśkolwiek pomysł już się pojawił
lukasz16d- User
Re: Kilka pomysłów. Rook, Inoue, Najazdy
1 . rook ) Po co ? ... na rooku wbijasz 8 w 5min i idziesz na main nie ma po co tam zostawać.
2 . najazdy ) już są najazdy na mainie jak i rookgardzie ... na rooku wolfy,judo,snake (naraz) i na mainie tyrki , piraty , triceratopsy
3 . inoue ) Inoue moim zdaniem juz jest wystarczajaco silna na takie bonusy tyle odemnie.
2 . najazdy ) już są najazdy na mainie jak i rookgardzie ... na rooku wolfy,judo,snake (naraz) i na mainie tyrki , piraty , triceratopsy
3 . inoue ) Inoue moim zdaniem juz jest wystarczajaco silna na takie bonusy tyle odemnie.
byakuyer- Moderator
Pomysł bardzo dobry, urozmaiciło by to wszystkim grę, a na rooku przydałyby się jeszcze jakieś questy, bo za bardzo nie chce się wbijać 30lvl na hard, choć brakuje mi tylko 7 lvl'i ;p. Jak już pisałem pomysł bardzo dobry, ale co na to admini ?
pulpet813- User
Z tego co gadam z ludźmi, wielu jest takich, którzy lubią pograć także na rooku...
Oczywiście nie na takim bo nic nie wnosi. Są takie serwery, gdzie 1/4 gra na roku (np. APO)
Co do najazdów chodzi mi raczej o jakieś bosiki z unikalnym dropem dla rooku/maina.
Każdy czekałby na to
Inoue... Nie myślę raczej o dodaniu tego tylko zamienieniu jej skilli (może troszkę osłabieniu) i dodaniu summonom. Tu chodzi o urozmaicenie gry, by przyciągnąć większą ilość graczy.
@edit. Można też tak zrobić by dodać Inoue 2 itemki...
1 bron w kształcie tego Tsubaki, pewnie wykonalne, by w trakcie dostawania expa np. 10% trafiało do niego i lvlowałby... Co za tym idzie?? wiekszy dmg ;p
następna tarcza, tak samo jak z bronią jeśli chodzi o lvl ale np 1% szansy na zablokowanie (lub odbicie) hitu przeciwnika (i tez... z każdym lvl większa szansa na to)
Można też zrobić 3 np... Ring by dodawał hp
Chociaż trochę byłoby za łatwo ;p (ale oczywiście można wtedy zbalansować Inoue, by nie wyróżniała się za bardzo)
Dużo pracy by z Tym było (i z tego co widzę administracja jakoś nie stara się, by nam dogodzić)
Można powiedzieć, ze nas maja w "hmm"
Oczywiście nie na takim bo nic nie wnosi. Są takie serwery, gdzie 1/4 gra na roku (np. APO)
Co do najazdów chodzi mi raczej o jakieś bosiki z unikalnym dropem dla rooku/maina.
Każdy czekałby na to
Inoue... Nie myślę raczej o dodaniu tego tylko zamienieniu jej skilli (może troszkę osłabieniu) i dodaniu summonom. Tu chodzi o urozmaicenie gry, by przyciągnąć większą ilość graczy.
@edit. Można też tak zrobić by dodać Inoue 2 itemki...
1 bron w kształcie tego Tsubaki, pewnie wykonalne, by w trakcie dostawania expa np. 10% trafiało do niego i lvlowałby... Co za tym idzie?? wiekszy dmg ;p
następna tarcza, tak samo jak z bronią jeśli chodzi o lvl ale np 1% szansy na zablokowanie (lub odbicie) hitu przeciwnika (i tez... z każdym lvl większa szansa na to)
Można też zrobić 3 np... Ring by dodawał hp
Chociaż trochę byłoby za łatwo ;p (ale oczywiście można wtedy zbalansować Inoue, by nie wyróżniała się za bardzo)
Dużo pracy by z Tym było (i z tego co widzę administracja jakoś nie stara się, by nam dogodzić)
Można powiedzieć, ze nas maja w "hmm"
lukasz16d- User
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: