Sygny by Nowix
+5
Adaks
byakuyer
Stachu
Shadowman
nowix
9 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Sygny by Nowix
Ostatnio zmieniony przez nowix dnia Nie Kwi 24, 2011 4:51 pm, w całości zmieniany 1 raz
nowix- Mega User!
Re: Sygny by Nowix
Fajne
@edit
Weee edytuje posta!
Moze ma talent? :/
@edit
Weee edytuje posta!
Moze ma talent? :/
Ostatnio zmieniony przez Shadowman dnia Nie Kwi 24, 2011 4:45 pm, w całości zmieniany 1 raz
Shadowman- V.I.P
Sygny fajne ale nie musisz kłamać że to pierwszy raz bo to nie możliwe. O.o
Stachu- Mega User!
Ładne Fajnie ogólnie wyglądają i tez coś nie wierze ze to pierwsze xD
byakuyer- Moderator
pierwszy raz się do tego zabrałem od dziś robię ;p Mówcie co jest źle , co trzeba dodać
nowix- Mega User!
No to skoro taki chętny i że w mojej gildii to możesz mi zrobić sygnę. Pff możesz, to ja cię proszę abyś mi zrobił.
Wymiary takie jak teraz mam. Sygna ma przedstawiać shunsui, napis Pan Stanisław. Ogólnie jak by się dało zrobić w klimatach rastafara.
Wymiary takie jak teraz mam. Sygna ma przedstawiać shunsui, napis Pan Stanisław. Ogólnie jak by się dało zrobić w klimatach rastafara.
Stachu- Mega User!
Ja ci proponuje zrobic kilka takich fajnych o wymiarach 500px × 150px bez podpisow zadnych. Zeby rysunek byl na srodku i po bokach w miare jednolite najlepiej ciemne tlo zeby biale litery bylo widac. I wtedy polecimy z propozycja wrzucenia tego do generatora sygnatur knopersa bo narazei sa tylko 3 obrazki... A w necie ciezko znalesc takie pasujace bo albo jest jakis podpis, albo nie widac liter lub w zlym formacie...
Shadowman- V.I.P
No widze same dobre komentarze to ja też dodam coś od siebie Dzieki za sygnaturki. Sasuke wymiata : O
Adaks- Mega User!
Ostatnio zmieniony przez nowix dnia Pon Kwi 25, 2011 7:10 am, w całości zmieniany 1 raz
nowix- Mega User!
No shunsui, a tło np zielono-żółto-czerwone. I jakiś fajny wzór tego tła np jakieś plamy czy coś tym stylu. Żeby to fajne było.
Daje ci wolna rękę, możesz się popisać.
Daje ci wolna rękę, możesz się popisać.
Stachu- Mega User!
Ja się trochę bardziej znam.
Na początek mógłbyś je ponumerować...
Ale skoro nie ma to ogółem, trochę słabo wtapiasz render, tło wychodzi Tobie dobrze, ramka to podstawa... Napisy wychodzą Tobie ładnie, Ps. Jaka czcionka?
@Up
Co to ma być? Render na czarnym tle...? I to sygnaturą nazywasz..? Może się pobawiłeś w cieniowanie ale ten sword też mogłeś..
Na początek mógłbyś je ponumerować...
Ale skoro nie ma to ogółem, trochę słabo wtapiasz render, tło wychodzi Tobie dobrze, ramka to podstawa... Napisy wychodzą Tobie ładnie, Ps. Jaka czcionka?
@Up
Co to ma być? Render na czarnym tle...? I to sygnaturą nazywasz..? Może się pobawiłeś w cieniowanie ale ten sword też mogłeś..
Nix- Mega User!
To nie tak że potrafię zrobić lepszą ale to sygna która mi dałeś mógłbyś lekko poprawić. Wszystko jest git tylko nie ten shunsui przedstawiony na pierwszym obrazku. Tło, napis fajne tylko może zły obrazek dobrałeś. Jeśli ci się chce to mógłbyś poprawić. Proszę
Stachu- Mega User!
Hmmm, zastosowałeś efekt xach, dla tej Neni, spróbuj używać trochę zniekształceń typu, rozmycie, deformowanie, wiatr etc, a i co ważne używaj uwydatniania, albo maski np. na render.
Pobaw się trochę w cienie, spróbuj rozmazywać jedną warstwę rendera pod tym oryginałem, żeby był efekt wtopienia.
Myślę, że pomogłem.
@Dodam, używaj rozmycia gaussa, np. rozmywaj render, używaj też koloru rendera do tła.
Pobaw się trochę w cienie, spróbuj rozmazywać jedną warstwę rendera pod tym oryginałem, żeby był efekt wtopienia.
Myślę, że pomogłem.
@Dodam, używaj rozmycia gaussa, np. rozmywaj render, używaj też koloru rendera do tła.
Nix- Mega User!
Hmmm, na pierwszy rzut oka, zlewają się rendery co nie jest za ładne. ;\
Z tyłu dałeś mniejsze krycie, ten brush trochę nie pasuje, tak jakby oddzielał jedną połowę od drugiej, tak właściwie to ten brush trochę nie potrzebny..
Jak zawsze napis, nice.
Z tyłu dałeś mniejsze krycie, ten brush trochę nie pasuje, tak jakby oddzielał jedną połowę od drugiej, tak właściwie to ten brush trochę nie potrzebny..
Jak zawsze napis, nice.
Nix- Mega User!
Hmmm, te tło mogło by być atrakcyjniejsze, ale te avatary wrzucone 2 w jedno miejsce, aż razi w oczy, napis - nice, ale wtop go do tła.
Nix- Mega User!
Te ostatnie to naprawde za duzo ale i tak fajne
Te wczesniejsze troche lepsze. W 2 za duzo w 1 za malo. A mniej ani wiecej sie dac nie da bo jest za duzo omg. Ale i tak jest zajebiste wiec rob nowe ;P
Te wczesniejsze troche lepsze. W 2 za duzo w 1 za malo. A mniej ani wiecej sie dac nie da bo jest za duzo omg. Ale i tak jest zajebiste wiec rob nowe ;P
Shadowman- V.I.P
Hmmm, co za dużo to nie zdrowo, jeżeli już tak kombinujesz to nie zlewaj tych efektów/brushy, np. wystarczyło tylko pioruny na krawędzi czy uwydatnianiu..
Widzę mały cień, pracuj dalej, trening czyni mistrza.
Ps. Ja też zaraz zrobię z my nel sygne.
Widzę mały cień, pracuj dalej, trening czyni mistrza.
Ps. Ja też zaraz zrobię z my nel sygne.
Nix- Mega User!
Troche sie kiedys bawilem w sygnach wiec moze cie troszke pokieruje . Nie wiem jakiego programu uzywasz ale widze po czcionkach ze jest to PS. Odrazu Ci mowie ze robiac takie sygny daleko nie zajdziesz. Na twoich sygnach jest zbyt "nasrane". Dodawaj jakies tekstury, C4D. To co ty robisz z tymi sygnami jest zdeka zalosne. Po kiego chu*a zawsze w tło dajesz kolejny render lub na calym tle jest render z mniejszym kryciem? Psuje to efekt dobrej sygnatury. Wiesz co? Sprobuj zrobic sygnature z 1 renderem + dodaj do sygny c4d lub tekstury. I ogarnij swiatlo w sygnie. Czcionke tez zdeka bys mogl wtopic w sygne. Jak juz pisalem zrob 1 sygne i ja tu wstaw a nastepnie zacznij robic kolejne. Troche pracy i skill ci wejdzie o niebo lepszy, a robiac cale zycie takie sygny jak teraz nigdy sie nie wyskilujesz do lepszej takiej sygny. Troche tutoriali i bedzie dobrze. Radze Ci przeczytac Tutorial Smudge Signature. Ja jak go przeczytalem to robilem o niebo lepsze sygny i zajebiscie bylo. Dalbym wam jakies probki ale sie nie bawie juz w to. Pozdrawiam
Owersym- User
ta jest fajna : d dzięki za zrobienie sygnaturki
Sonycius- User
Strona 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Grafy by Nowix moje pierwszy raz
» sygny i avatary
» Robie Sygny i Avatry
» [Fan Arts] Takie tam sygny od takiego tam Jack'a
» sygny i avatary
» Robie Sygny i Avatry