Exchange npc
5 posters
Strona 1 z 1
Exchange npc
Myślałem ze skoro nie można jeszcze kupić pacca ani innych rzeczy z sms shopu zagranica mógł by dojść jakiś npc który np wymienia rzeczy wiec na przykład : Dasz npc magic amulet a on ci za to 7dni pacca skoro magic amulet kosztuje 100 pkt i 7 dni pacc tez 7 pkt to czemu by nie można tego zmieniać?
p.s jak wiemy W grze nie aż tak trudno zdobyć magic amulet lecz pacc zagranica jest prawie niemożliwy wiec Co o tym myślicie ?
p.s jak wiemy W grze nie aż tak trudno zdobyć magic amulet lecz pacc zagranica jest prawie niemożliwy wiec Co o tym myślicie ?
byakuyer- Moderator
Re: Exchange npc
chyba byłoby lepiej jakby przy kupnie pacc dostawałoby się pacc scrolla i można by go było sprzedawać graczom zagranicy
Sonycius- User
Tez myslę, że pacc scroll to lepszy pomysł. Teoretycznie da się kupić pacca osobie zza granicy, ale musi być do tego posrednik, który zakupi tego pacca za swoje pkt i przekaze go tej osobie. Jednak transakcja moze nie dojsc do skutku, bo któras ze stron musiałaby zrobić pierwszy krok i dać pieniądze w grze, czekając na pacc, albo na odwrót, kupić komus pacc licząc, że druga osoba go nie oszuka i odda kase. A z takim pacc scrollem, bylaby tranksackja na trade i kazdy mialby pewnosc ze otrzyma to za co placi. Pomysł dobry, jestem za ;]
Sparky Sharky- Mega User!
Oczywiście , pacc scroll byłby dobry , sporo ludzi mieszka bądź pochodzi zza granicy .
Jestem za !
Jestem za !
Beliav- Mega User!
Jeszcze przed dodaniem shopa mowilem o dodaniu pacc runy albo czegos. To jest najlepsza opcja poniewaz i admin na tym zarabia wiecej i wy jestescie zadowoleni jako gracze.
Przykladowo teraz 1 osoba ma pacc za swoja kase a 1 osoba nie ma pacca. Pierwsza osoba kupuje pacc dla 2 osoby wiec kasa idzie dla admina a potem daje go tej 2 osobie i wtedy gracze maja pacc. Admin ma kase, a gracz 1 kupil za swoja realna kase itemy i kase w grze co jest bez roznicy o i tak zeby ta 2 osoba miala pacc to pierwsza musiala wyslac sms i miec punkty...
Przykladowo teraz 1 osoba ma pacc za swoja kase a 1 osoba nie ma pacca. Pierwsza osoba kupuje pacc dla 2 osoby wiec kasa idzie dla admina a potem daje go tej 2 osobie i wtedy gracze maja pacc. Admin ma kase, a gracz 1 kupil za swoja realna kase itemy i kase w grze co jest bez roznicy o i tak zeby ta 2 osoba miala pacc to pierwsza musiala wyslac sms i miec punkty...
Shadowman- V.I.P
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: