Moje avatarki
+4
Beliav
nowix
Kurosaki Ichigo's
NeverminD
8 posters
Strona 1 z 1
Moje avatarki
Grimmjow
Ichigo
Rukia
Inoue
Ichigo
Rukia
Inoue
Otóż robie avatarki na zamowienie )) wystarczy napisać na PW
Jeśli wam sie podoba zrobie wiecej :>
PS wiem ze avatarki slabe ale to moje pierwsze prace
NeverminD- User
Re: Moje avatarki
render musi być wtopiony w tło,prace słabe niczym się nie wyróżniają
Kurosaki Ichigo's- User
Kurosaki Ichigo's napisał:render musi być wtopiony w tło,prace słabe niczym się nie wyróżniają
Jak już mówiłem są to moje pierwsze prace więc nie znam sie tak bardzo. Następnym razem postaram się...
NeverminD- User
kurosaki ma rację trochę za mało render wtopiles ;p ale nie jest źle
nowix- Mega User!
Idealnie nikt nie zrobi , zawsze się coś znajdzie ;D Jak dla mnie to bardzo ładnie robisz avatary . 10/10
Beliav- Mega User!
Wtop render cokolwiektoznaczy i pokaz jak to bedzie wygladac ale pewnie z 5x lepiej. Narazie sa srednie. Ale w sumie to ogolnie nawet mozliwie fajne.
Shadowman- V.I.P
Oj, czepiacie się chłopaka, Wy sami nie za bardzo wtapiacie render, tylko tło dopasować potraficie... albo render pod tłem ewentualnie gumka i jazda...
Ale tak się tego wcale nie robi, render wtapia się za pomocą, jego maski, obrysowania... Więc nie piszcie, że potraficie zawodowo wtapiać render, Ja tez nie jestem pro...
Aczkolwiek gdyby tak zobaczyć macie prace trochę lepsze od Niego, ale On jest początkowy, podoba mi się jak robi tło.
Ale tak się tego wcale nie robi, render wtapia się za pomocą, jego maski, obrysowania... Więc nie piszcie, że potraficie zawodowo wtapiać render, Ja tez nie jestem pro...
Aczkolwiek gdyby tak zobaczyć macie prace trochę lepsze od Niego, ale On jest początkowy, podoba mi się jak robi tło.
Nix- Mega User!
Nix masz racje ja z wtopienie se nie radze xd a tlo fajnie mu wychodzi ichigo mi sie podoba
nowix- Mega User!
Żaden render do tła ni pasi ale jak nawet robisz pierwszy raz to raczej widać jo.... yy
Love Koreanki i Japonki. Girls Generation Rogz. Love Yoona. AGAGAGAGAGA
Love Koreanki i Japonki. Girls Generation Rogz. Love Yoona. AGAGAGAGAGA
Bicia Koreanka 120- User
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: