Kim grac? ;d
+6
Chesterone
nowix
Shadowman
Ponurak
Stachu
skeczu
10 posters
Strona 1 z 1
KIM GRAC?
Kim grac? ;d
Cze, szukam postaci, która daje dużo FUNU i exp nią nie jest męczący i zbytnio "wymagający".
Każdy głos w ankiecie ma być uzasadniony.
Każdy głos w ankiecie ma być uzasadniony.
skeczu- User
Re: Kim grac? ;d
Chociaż zawsze mówię graj tym kto ci się podoba w anime, w tedy szybko ci się nie znudzi dzisiaj polecę Inoue.
Po dobrym wbiciu skilli jest bardzo dobra, do postać dystansowa i ma ciekawe spelle. Profa przydatna na quest grupowe z powodu leczenie grupowego.
Po dobrym wbiciu skilli jest bardzo dobra, do postać dystansowa i ma ciekawe spelle. Profa przydatna na quest grupowe z powodu leczenie grupowego.
Stachu- Mega User!
Ikkaku ma łatwy exp, więc wedle twoich oczekiwać, polecam jego. ;>
Ponurak- Junior Admin
Do expienia?
Zaraki ma duzo hp, dobry czar leczacy, jak dobrze wyskilujesz to fajne hity z miecza i z dobrym speedem sie nadaje do expa. Malym lvlem mozesz isc na mocniejsze potwory bo masz duzo defa i hp.
Do expa takiego mniej wymagajacego raczej srednio sie nadaja inoue i te profy co maja malo hp. Ciagle musisz pilnowac utamy, caly czas uzywasz gigai zeby sie tylko leczyc. Bronie dodatkowo atakujac zabieraja po 100 reiatsu.
Dobry jest tez do expa sado i ulq bo tez maja duzo hp i mozna przyjemnie poexpic. Jednak nie maja tak dobrego heala jak zaraki dlatego sa gorsi.
Dosc dobry do expa jest tez toushiro bo ma fajne czary
Zaraki ma duzo hp, dobry czar leczacy, jak dobrze wyskilujesz to fajne hity z miecza i z dobrym speedem sie nadaje do expa. Malym lvlem mozesz isc na mocniejsze potwory bo masz duzo defa i hp.
Do expa takiego mniej wymagajacego raczej srednio sie nadaja inoue i te profy co maja malo hp. Ciagle musisz pilnowac utamy, caly czas uzywasz gigai zeby sie tylko leczyc. Bronie dodatkowo atakujac zabieraja po 100 reiatsu.
Dobry jest tez do expa sado i ulq bo tez maja duzo hp i mozna przyjemnie poexpic. Jednak nie maja tak dobrego heala jak zaraki dlatego sa gorsi.
Dosc dobry do expa jest tez toushiro bo ma fajne czary
Shadowman- V.I.P
no niby tak ale ja polecam Toushiro chyba bardziej dobre hity nawet z magi albo ichigo jak wolisz.
nowix- Mega User!
iczigo sie niewygodnie expi na wiekszych lvlach bo tez ma glupie czary...
Shadowman- V.I.P
no on ma wava najlepszy czar to nie za dobrze to zaraki ale dobrego skilla trzeba miec ;p
albo sado tez dobry
albo sado tez dobry
nowix- Mega User!
Najwięcej frajdy daje renji i ikkaku jak by nie patrzeć są to najbardziej nie docenione profesje a tak naprawdę bardzo fajnie się nimi gra
Renji ma sporo hp i dobre hity ikkaku ma spella do skila do tego posiada największą obszarówkę ze wszystkich i kozacko na laście wygląda
Renji ma sporo hp i dobre hity ikkaku ma spella do skila do tego posiada największą obszarówkę ze wszystkich i kozacko na laście wygląda
Chesterone- User
myślę ze nel trudno do 100 się expi ale potem kozak z full eq wali po 9.5k na 100 lvl i to nie jest jej last spell ! Ja zrobiłem i ogólnie fajna
byakuyer- Moderator
Oj tam oj tam jak juz o hitach mowisz to zobacz ze inoue z dobrym rei lvlem moze walic na 100 lvl po 16... A na 120 z transem po 19,5
Dobra to oddam glos w ankiecie.
Moim glosem jest rukia. Mowilem ci tam ze inne sa fajne bo sa. Ale i tak wybieram kukie ruchiki bo jest najfajniejsza Ciezko sie expi, duzo many potrzebuje na czar, dosc srednie ma hity i hp. Slabe hity z miecza... Ale jest najfajniejsza
Dobra to oddam glos w ankiecie.
Moim glosem jest rukia. Mowilem ci tam ze inne sa fajne bo sa. Ale i tak wybieram kukie ruchiki
Shadowman- V.I.P
Już wyżej masz napisane, kim możesz grać, wg. własnych upodobań, najlepiej graj Tym kim chcesz i Tyle ;d...
P.S. Nawet nie bierz Ichigo, bo ja już mam dość patrzeć na ciągłych Ichigów...
P.S. Nawet nie bierz Ichigo, bo ja już mam dość patrzeć na ciągłych Ichigów...
Aien- User
Moim zdaniem Hitsu ma duże hity nie trzeba nim nic za dużo skilować wgl fajna profka
Yagami Raito- Tutor
Dla mnie sie najlepiej gra ichigo ale dobrze sie tez gra toushirou ma fajne obszarowki
Loczekk- User
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: