Shinigami Talisman
5 posters
Strona 1 z 1
Shinigami Talisman
Chciałbym zaproponować owoc mojej pracy na miejsce naszego - nie oszukujmy się - marnego Shinigami Talisman'u. Trochę czasu spędziłem nad nim żeby naprawdę jakoś wyglądał i mam nadzieję że chociaż trochę wam się spodoba.
Obecny Shinigami Talisman
______
Moja propozycja
Obecny Shinigami Talisman
______
Moja propozycja
matteyy- User
Re: Shinigami Talisman
Prędzej, trza by było zwiększyć koszt kupna tego talismanu, gdyż nie ma gry, zero loota z graczy....
@Topic, zgadzam się, może być, ale to sprawa Adminów.
@Topic, zgadzam się, może być, ale to sprawa Adminów.
Nix- Mega User!
wy w to gracie żeby killać innych gracze nie zdobyć nic samemu i zaniżać innym lvle czy dla samej przyjemności ?? i czy jakby was ktos killal to ciekawe czy byscie sobie wlosow nie wyrywali z glowy jakbyscie stracili minimum 10 lvli??
Ikkaku4121- User
Nie, było by fajnie. była by jazda, frajda a nie ciągle exp do upadłego... Ja mam tego dosyć ;f
Co tam, że strace, to tylko gra.
Co tam, że strace, to tylko gra.
Nix- Mega User!
może być ten nowy wygląd .
Up jak dla mnie to może być ale wolał bym żeby blessy jakieś były ;p
Up jak dla mnie to może być ale wolał bym żeby blessy jakieś były ;p
nowix- Mega User!
Moim zdaniem juz lepiej wyglada ten stary. Chociaz tez slaby jest...
Co do ceny to ja nie wiem. Kasa od 150 sie sypie tak ze nawet jak beda amulety 3x drozzsze to bedzie jazdego stac.(na yeti... 10 yeti i masz 5cc).
Hmm blessy? A po co to. Musi troche lvla spadac zeby nie bylo sytuacji ze koles pada traci 50k na blesy tylko po to zeby szybciej byc w miescie... Teraz dobrze lvle spadaja jak na taki szybki exp.
Server jest pvp wiec bicie graczy jest uzasadnione. Niektorzy graja w tibie tylko po to zeby bic graczy(patrz servery war...) Inni tylko zeby expic(patrz server npvp) Jeszcze inni graja zeby robic questy, expic, robic addony, taski, bic sie. Server taki jak ten. Jak komus sie znudzi expienie to idzie sobie zabic ze 3 osoby. I mysli o moze mi spadnie z typa AS legs bo potrzebuje akurat. A tu dupa bo kazdy ma shinigami amulety i im nic nie spada. Moze odrazu zrobimy ze kazdy ma za free bless 100% i nie traci nic expa?
Co do ceny to ja nie wiem. Kasa od 150 sie sypie tak ze nawet jak beda amulety 3x drozzsze to bedzie jazdego stac.(na yeti... 10 yeti i masz 5cc).
Hmm blessy? A po co to. Musi troche lvla spadac zeby nie bylo sytuacji ze koles pada traci 50k na blesy tylko po to zeby szybciej byc w miescie... Teraz dobrze lvle spadaja jak na taki szybki exp.
Server jest pvp wiec bicie graczy jest uzasadnione. Niektorzy graja w tibie tylko po to zeby bic graczy(patrz servery war...) Inni tylko zeby expic(patrz server npvp) Jeszcze inni graja zeby robic questy, expic, robic addony, taski, bic sie. Server taki jak ten. Jak komus sie znudzi expienie to idzie sobie zabic ze 3 osoby. I mysli o moze mi spadnie z typa AS legs bo potrzebuje akurat. A tu dupa bo kazdy ma shinigami amulety i im nic nie spada. Moze odrazu zrobimy ze kazdy ma za free bless 100% i nie traci nic expa?
Shadowman- V.I.P
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: