Bleach The Legendary Shinigami!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Znikające rzeczy z domku!

+6
Tom White
Shadowman
Sparky Sharky
Nix
Soolek
tomcio1215
10 posters

Go down

Znikające rzeczy z domku! Empty Znikające rzeczy z domku!

Pisanie  tomcio1215 Pią Maj 06, 2011 11:03 am

Wczoraj (5.05.2011r.) wieczorem nastąpił crash po którym z domku zniknął mi Potion Pacc i 100CC. Proszę o rozpatrzenie tej sprawy i najlepiej zwrot rzeczy straconych Smile . Pozdrawiam Hiemer
tomcio1215
tomcio1215
User
User

Powrót do góry Go down

Znikające rzeczy z domku! Empty Re: Znikające rzeczy z domku!

Pisanie  Soolek Pią Maj 06, 2011 11:10 am

Tak gdy rano się zalogowaliśmy przed szkołą nie było potion pacca i tych pieniędzy. Pisałem o tym też do Tutora "ADAKS" i polecił nam zrobienie tego posta. I gdy wczoraj wieczorem z innym kolegą urzadziliśmy jego domek i jego znajomego też itemki się cofneły tak jak były nick "Kobza".

Dziękuje proszę o oddanie straconych itemów z domku.
Soolek

@Edit do Nixa:
I ty mi człowieku mówisz o regulaminie skoro sam jezdzisz na bocie i masz 4 warny na forum i masz range BANNED?
Zastanów się dziewczyno chcesz sie zarazić?

A po pierwsze jest jeden domek Hiemera i ma tylko 1 i mamy go wspólnie więc pierw coś się dowiedz zanim bedziesz coś sapac gdy nie masz o tej sprawie pojęcia...

Ten warn jest chyba w twojej głowie bo nigdzie indziej go nie widze

Ostatnio zmieniony przez Soolek dnia Pią Maj 06, 2011 11:46 am, w całości zmieniany 3 razy
Soolek
Soolek
User
User

Powrót do góry Go down

Pisanie  Nix Pią Maj 06, 2011 11:17 am

Panie, Geniuszu,

V. Domki
1. Każdy gracz może mieć jeden domek.
2. Stracone itemy z domku nie będą oddawane bez dowodów.

To więc gdzie masz dowody?
Może warna chcesz? Za nieprzestrzeganie regulaminu....?
Robisz aferę, a sam nie wiesz co to znaczy "Regulamin" Wink
A to, że Adaks sławny tutor, kazał Ci zrobić nie oznacza, że on wie też co to "Regulamin" Wink

Tak, więc składam skargę na gracza Soolek, za to, że nie przestrzega Regulaminu.

Pozdrawiam. Wink

@Na słowo, to może koń...
To poczekamy na rozpatrzenie tej "sprawy" ale i tak wnoszę o skargę.... REGULAMIN TRZEBA ZNAĆ.!

@Soolek, nie zapominaj, że masz 1 warn, "pro" Wink A za co? Za drobne wywinienia, z czego? Bo nie znasz regulaminu. Wink
I nie myśl, że sobie pozwolę, żebyś coś mi tutaj udowadniał nędzny graczu.... Na bocie? JA? Weź mnie smarkaczu nie roźśmieszaj.... Idź się bawić dalej z "Tutorem" silent
Dziewczyną to jesteś ty, nic nie wartą..
Ponurak osobiście Ci go dawał...
You have taken the action "Notation" (2 left to banishment) against: Soolek (Warnings: 0), with reason: "Game Weakness Abuse", and comment: "wybijanie piratow".

Ostatnio zmieniony przez Nix dnia Pią Maj 06, 2011 11:52 am, w całości zmieniany 6 razy
Nix
Nix
Mega User!
Mega User!

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sparky Sharky Pią Maj 06, 2011 11:23 am

W tym przypadku nie da sie uzyskać dowodu, gdyż nikt nie może przewidzieć kiedy i czy w ogóle bd jakis crash, po którym znikną itemki z domku. Można jedynie wierzyć na słowo, albo sprawdzic logi.
Sparky Sharky
Sparky Sharky
Mega User!
Mega User!

Powrót do góry Go down

Pisanie  Shadowman Pią Maj 06, 2011 11:27 am

Nix znow wyciagasz cos na sile w sytuacji gdy nie da sie nic udowodnic. Mozna sie dowiedziec na 100% czy byl crash i cofka. O ile czasu byla cofka. Wtedy porownac z opisem kiedy co robil gracz. Czyli np poszedl do domku zostawil itemy wyszedl. Po cofce itemow nie bylo bo postac sie zapisala a domek nie. W sumie pewnie itemow nie odzyskasz poniewaz kazdy kto ma domek teraz moze mowic ze wrzucil tam shinigami seta i byl crash i chce swoje itemy.
Dlatego uwazam ze tematy o straconych itemach z domkow sa poprostu bez sensu. A w regulaminie pisze to dlatego zeby mozna bylo udowodnic ze np ktos kto moze sie teleportowac(gm,bn) cos ukradl. Wtedy mozesz pisac temat jesli masz dowody. A jesli byl crash to nic sie nie da udowodnic dlatego itemy zapewne przepadly.
Shadowman
Shadowman
V.I.P
V.I.P

Powrót do góry Go down

Pisanie  Nix Pią Maj 06, 2011 11:31 am

To więc niczego nie udowadnia, temat był na marne...
To nie wiem po co się plują....

Na przyszłość, żeby temat był dobry, trzeba umieć go napisać... Wink
Nix
Nix
Mega User!
Mega User!

Powrót do góry Go down

Pisanie  Tom White Pią Maj 06, 2011 12:39 pm

ja moge potwierdzic to ze byly te itemy w ich domku bo widzialem.
Tom White
Tom White
Grafik
Grafik

Powrót do góry Go down

Pisanie  byakuyer Pią Maj 06, 2011 2:41 pm

A ja tam myślę ze bez dowodu nie oddadzą im itemek lecz mi tez magic amulet znikł po crashu.
byakuyer
byakuyer
Moderator
Moderator

Powrót do góry Go down

Pisanie  Shadowman Pią Maj 06, 2011 3:19 pm

Kupie domek, zostawie w nim full eq i kase. Zawolam polowe administracji zeby zobaczyli. Nagram filmik zrobie screen. Poczekam na jakis crash. Schowam itemy na innej postaci z innego konta albo dam koledze. Powiem ze mi crash zabral itemy. Polowa administracji potwierdzi ze mialem itemy. Ktos mi je odda? Nie. Wiec proponuje zakonczyc ten glupi temat bo itemki z domkow nie beda zwracane po crashu. Chyba ze przypadkiem podczas wkladania itemu do domu masz filmik ktory agra tez crash i zalogowanie po crashu. Pojscie do domku i pokazanie ze nie ma itemow. Ale crasha nie przewidzisz takich filmikow przez przypadek sie nie nagrywa.
W regulaminie o domkach jest cos dlatego zeby byl dowod ze ktos cos mial. Zniknelo, a nie bylo crasha. To znaczy ze ktos ukradl. Potem mozna stwierdzic ze nikt nie mial zaproszenia do domku wiec moze ktos z gm. Wtedy sie sprawdza konta gm czy nie maja takich itemow. Chociaz zazwyczaj i tak poprostu takie sprawy sa nie do rozwiazania. Od trzymania cennych itemow jest depo. A jak chcesz sie nimi popisywac w domku i jeszcze zapraszac kolegow to juz twoje ryzyko.
Shadowman
Shadowman
V.I.P
V.I.P

Powrót do góry Go down

Pisanie  Kurosaki Ichigo's Sob Maj 07, 2011 9:23 am

Jeśli chodzi o wyciąg z regulaminu że nie oddajemy itemów z domków to polega na tym ,że all itemy należą do tak nazwę "firmy" BTLS i wy nie możecie żądać zwrotu do czegoś co do was nie należało jeśli pacc by wam zniknoł to już można coś poradzić ale itemki są pod własnością BTLS
Kurosaki Ichigo's
Kurosaki Ichigo's
User
User

Powrót do góry Go down

Pisanie  Knopers Sob Maj 07, 2011 2:54 pm

Crash serwera nie został wywołany celowo żebyście stracili itemy, wszyscy którzy byli na serwie doznali tak zwanej "cofki".
Bez dowodów nie mogę nic na to poradzić.
Knopers
Knopers
Administrator
Administrator

http://bhots.pl

Powrót do góry Go down

Pisanie  Bobo^ Sro Maj 11, 2011 7:31 pm

Shadowman napisał:Kupie domek, zostawie w nim full eq i kase. Zawolam polowe administracji zeby zobaczyli. Nagram filmik zrobie screen. Poczekam na jakis crash. Schowam itemy na innej postaci z innego konta albo dam koledze. Powiem ze mi crash zabral itemy. Polowa administracji potwierdzi ze mialem itemy. Ktos mi je odda? Nie. Wiec proponuje zakonczyc ten glupi temat bo itemki z domkow nie beda zwracane po crashu. Chyba ze przypadkiem podczas wkladania itemu do domu masz filmik ktory agra tez crash i zalogowanie po crashu. Pojscie do domku i pokazanie ze nie ma itemow. Ale crasha nie przewidzisz takich filmikow przez przypadek sie nie nagrywa.
W regulaminie o domkach jest cos dlatego zeby byl dowod ze ktos cos mial. Zniknelo, a nie bylo crasha. To znaczy ze ktos ukradl. Potem mozna stwierdzic ze nikt nie mial zaproszenia do domku wiec moze ktos z gm. Wtedy sie sprawdza konta gm czy nie maja takich itemow. Chociaz zazwyczaj i tak poprostu takie sprawy sa nie do rozwiazania. Od trzymania cennych itemow jest depo. A jak chcesz sie nimi popisywac w domku i jeszcze zapraszac kolegow to juz twoje ryzyko.
Przyznaje racje.
Bobo^
Bobo^
V.I.P
V.I.P

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: