Brak pacca
4 posters
Strona 1 z 1
Brak pacca
Wysłałem sms, dostałem 100 points kupiłem paca wpisuje passy pisze ze mam pacc na 7 dni daje log in i niemam pacca.Prosil bym o zwrot punktow albo pacca na 7 dni
Wireless- User
Re: Brak pacca
Wrzuć ss z shop history jako dowód zakupu pacc.
Sparky Sharky- Mega User!
I tak pewnie knopers dla pewnosci wchodzi na konto zeby sprawdzic czy pacc naprawde byl w histori czy screen jest 100% true. Wiec jak nie wrzuci screena to i tak bez roznicy bo jesli to prawda to robota jest ta sama :<
Dodatkowo zadnych hasel nie trzeba wysylac. Ludzie zrozumcie ze on sobie wchodzi do bazy danych i ma taka tabele accounts w ktorej ma wymienione pokolei:
id, name, password i kilkanascie innych rzeczy wiec moze sobie wasze konta przerabiac jak swistak i owijac w sreberka...
Dodatkowo zadnych hasel nie trzeba wysylac. Ludzie zrozumcie ze on sobie wchodzi do bazy danych i ma taka tabele accounts w ktorej ma wymienione pokolei:
id, name, password i kilkanascie innych rzeczy wiec moze sobie wasze konta przerabiac jak swistak i owijac w sreberka...
Shadowman- V.I.P
Prosiłbym tylko o podawanie Nicków na jakie kupiliście Pacc, wybaczcie ale nie jestem jakimś Duchem Świętym aby wiedzieć kto kupił tego Pacc'a
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: