Grafiki by Demon Robert
+5
Stachu
Zoran
Wojtux
kalwi.15
Demon Robert
9 posters
Strona 1 z 1
Grafiki by Demon Robert
Z góry uprzedzam że są to moje oryginalne a za razem pierwsze grafiki Niestety jak je zapisywałem w na dysku nieszczęśnie jako obraz JPG ich jakość podupadła i pozostawia sporo do życzenia
No jak doskonale widać jakość bez rewelacji ale postanowiłem je wstawić bo szkoda by mi było straconego czasu jakbym je po prostu wywalił.
Tak więc od lewiej patrząc mamy: "Miecz", "Dziwny Dager", "Dwa Różne Miecze", "Miecz V 2.0", "Klony", "Maska Hollow", "Pęknięta Maska Hollow", "Hollow Assassin Mask", "Hollow Dog Mask" i na koniec "Wsówki" lub spinki jak kto woli
ps.
W jakim formacie zapisywać by grafiki się nie zmieniały przy zapisie?
No jak doskonale widać jakość bez rewelacji ale postanowiłem je wstawić bo szkoda by mi było straconego czasu jakbym je po prostu wywalił.
Tak więc od lewiej patrząc mamy: "Miecz", "Dziwny Dager", "Dwa Różne Miecze", "Miecz V 2.0", "Klony", "Maska Hollow", "Pęknięta Maska Hollow", "Hollow Assassin Mask", "Hollow Dog Mask" i na koniec "Wsówki" lub spinki jak kto woli
ps.
W jakim formacie zapisywać by grafiki się nie zmieniały przy zapisie?
Demon Robert- User
:P
Mi się podoba jak na pierwsze prace , z wyjątkiem tych spinek oraz dog mask xD
kalwi.15- User
Re: Grafiki by Demon Robert
Podoba mi się pęknięta maska Hollow'a .
Nawet fajne prace jak na pierwszy raz ; )
Nawet fajne prace jak na pierwszy raz ; )
Wojtux- User
Mi sie podobają, ale te 2 ostatnie maski sa smieszne heh ten kaptur wyglada jak serduszko a 2 jak skarpeta w swieta ;D
Zoran- User
Wiem że nie wszystko mi wyszło tak jak bym tego chciał ale mam nadzieję że z czasem będzie lepiej.
ps.
Mógłby mi ktoś poradzić w jakim formacie zapisywać grafiki by nie uległy zmianie i czy stosować paint czy może coś innego.
ps.
Mógłby mi ktoś poradzić w jakim formacie zapisywać grafiki by nie uległy zmianie i czy stosować paint czy może coś innego.
Demon Robert- User
w BMP
Ja robię w Gimpie, ale zależy w którym ci się lepiej tworzy.
Mi akurat przypadł do gustu Gimp. Tobie może Paint albo Photoshop.
Ja robię w Gimpie, ale zależy w którym ci się lepiej tworzy.
Mi akurat przypadł do gustu Gimp. Tobie może Paint albo Photoshop.
Wojtux- User
Mi się kaptur bardzo podoba.
Stachu- Mega User!
To ostatnie to czarny popcorn?
Stachu- Mega User!
w zasadzie to miała być głowa arancara, roś w rodzaju trofeum jak np. wolf paw
Demon Robert- User
te 2 ostatnie luki sa fajne , ale zwykle bo przeciez ishida nawala takimi magicznymi
Zoran- User
Magiczny też postaram się stworzyć, ale wszystko w swoim czasie. I mi wciąż brakuje umiejętności i grafika pikselowa 32x32 na wiele nie pozwala ale postaram się coś stworzyć. Może nawet uda mi się stworzyć jakąś zbroję a odleglejszej przyszłości nawet postać lub potworka, ale na to przyjdzie jeszcze czas
Demon Robert- User
A teraz "Błękitna seria". Pod koniec jej robienia byłem już troche zmęczony, wystarczy spojżeć na godzinę o której to wlepiam by skumać czemu.
Od razu uprzedzam że łuk jest tibijski odrobinę przeze mnie stuningowany, to samo Crown armor co widać na pierwszy rzut oka co do drugiego armoru to tylko zarys jest tibijski, w zasadzie to od podstaw przerobiłem jeden armor na płaszcz, taki ze mnie zdolniacha
Reszta jest mojego autorstwa.
ps.
Jeśli ktoś nie skumał, a mam nadzieję że takich osób tu niema to wyjaśniam że potworek to "Joke" (Żart )
Od razu uprzedzam że łuk jest tibijski odrobinę przeze mnie stuningowany, to samo Crown armor co widać na pierwszy rzut oka co do drugiego armoru to tylko zarys jest tibijski, w zasadzie to od podstaw przerobiłem jeden armor na płaszcz, taki ze mnie zdolniacha
Reszta jest mojego autorstwa.
ps.
Jeśli ktoś nie skumał, a mam nadzieję że takich osób tu niema to wyjaśniam że potworek to "Joke" (Żart )
Demon Robert- User
Ale okularki to prawdziwy hardcor xD
Stachu- Mega User!
są helmety co dają + do sworda to czemu nie miałby być hełmk co daje + do dystansa
Demon Robert- User
Mi podobają się tylko grafiki: ta z kapturem i zangetsu, ale widzę że się uczysz wiec życzę dalszych sukcesów ;p
Bicers- User
Potworkowy dżołk jest najlepszy.
Zrób mi małego głoda !
Będę wiedział, że są twoje
>.< Jest taka opcja. [you] Pokazuje nick osoby, która akurat czyta dane słowo/zdanie z taką komendą.
Zrób mi małego głoda !
Będę wiedział, że są twoje
>.< Jest taka opcja. [you] Pokazuje nick osoby, która akurat czyta dane słowo/zdanie z taką komendą.
Ostatnio zmieniony przez Nezall dnia Sob Sty 29, 2011 11:14 am, w całości zmieniany 1 raz
Nezall- User
grafy jak na poczatek nawet fajne. jak ja zaczynalem robic to nawet miecza zrobic nie umialemxDD
Nezall:
czemu uzywales mojego nicku w podpisie na forum LoSa?
Nezall:
czemu uzywales mojego nicku w podpisie na forum LoSa?
Tom White- Grafik
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: