by Magik
+14
Szejtan
Son Gohanek
Knapol
darkover
Tom White
Blightwaler
Vizards
Zbir
Stachu
FeBul
Wojtux
Sysio
Relampago
rejper12
18 posters
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: by Magik
Magik jak robiłes grafe dla l.o.ba to jaką nazwę użytkownika wtedy używałes?
ale mi chodzi o nazwe na forum czy tam gdzie dawales grafy vego
ale mi chodzi o nazwe na forum czy tam gdzie dawales grafy vego
Ostatnio zmieniony przez Tom White dnia Czw Lut 10, 2011 4:27 pm, w całości zmieniany 2 razy
Tom White- Grafik
Nigdy nawet nie grałem na l.o.b.i.e
ja nawet nie widziałem żadnego vego debilu skończony
ja nawet nie widziałem żadnego vego debilu skończony
rejper12- Grafik
widze,że zaczynasz wyzywać ; /
Czy to odruch wywołany stresem i naciskaniem drugiej strony ?
mniejsza o to poprostu nie wrzucaj nie swoich Grafik.
Czy to odruch wywołany stresem i naciskaniem drugiej strony ?
mniejsza o to poprostu nie wrzucaj nie swoich Grafik.
Vizards- Grafik
Jezeli dwunastka z jego nicku swiadczy o wieku to jestem w 90% przekonany, ze rzeczywiscie cos kreci z tymi grafikami....
Wyzwiska swiadcza o tym, ze sie denerwuje jak napisal pan up, czyli jest cos nie tak... Licznik wzrasta do 95%.
Wyzwiska swiadcza o tym, ze sie denerwuje jak napisal pan up, czyli jest cos nie tak... Licznik wzrasta do 95%.
Szejtan- Mapper
hahaha to jak nie widziales sie z vego to jakiem prawem grafiki ishidy sa twoje jak wszystkie grafiki wysyla sie do niego
a vego mi napisal ze grafiki ishidy dawal mu uzytkownik o nicku vizard ale ty oczywiscie o tym nie mogles wiedziec bo nawet nie wiesz pewnie kto to jest vego ;]
a vego mi napisal ze grafiki ishidy dawal mu uzytkownik o nicku vizard ale ty oczywiscie o tym nie mogles wiedziec bo nawet nie wiesz pewnie kto to jest vego ;]
Tom White- Grafik
hahaha to jak nie widziales sie z vego to jakiem prawem grafiki ishidy sa twoje jak wszystkie grafiki wysyla sie do niego
:O pokaż dowodzik kolego... wszystkie grafy ishidy idą przez niego a grafy ishidy są moje, cóż za zbieg okoliczności... -.-
@down
Racja, pierwszy trans ishidy nie jest mój [ten w garniaku], ostatni trans jest z tym łukiem którego dałem w 1 spritach tylko że dół odcięty troszkę, nie wziąłem Broliemu [jak coś źle napisałem to sry] tego transa z "WoBa". Samorobiony napewno.
To jest różnica pomiędzy spritami zapewne Vizarda a moich... [grafiki w kole nie są moje]
Ostatnio zmieniony przez rejper12 dnia Pią Lut 11, 2011 12:03 am, w całości zmieniany 3 razy
rejper12- Grafik
Co do ishidy to wiem,że nie sa moje ale edytowane Broliego(Włosy) a ten łuk ostatni zripowany z WoBa wiem bo chrupek edytował Broliego989.
Vizards- Grafik
Robiłem i robię grafy dla l.o.ba więc chyba wiem do kogo się je daje
Tom White- Grafik
Renji zajefanny, ale tylko go skopiowałeś i nic wiecej yy.
Hitsu fanny no i bramka Senkai :<>.
Love Koreanki i Japonki. Girls Generation Rogz. Love Yoona.
Hitsu fanny no i bramka Senkai :<>.
Love Koreanki i Japonki. Girls Generation Rogz. Love Yoona.
Go??- Gość
Przecież to nie jest "może rzeczywiście coś kręci.." tylko "na pewno coś kręci" no kuffa.. to jest przerobiony bankai co zrobił Blighwaler jeszcze w wakacje a on tu pisze że go zrobił około tygodnia temu? To są marne przeróbki niektórych spritów, powiedz jeszcze że tego golden seta też robiłeś sam wzorując się na grafikach z Tibii...
Tu nie ma wgle co dyskutować na ten temat... marne wykręty i kombinacje... skad sie tacy ludzie biorą...
Tu nie ma wgle co dyskutować na ten temat... marne wykręty i kombinacje... skad sie tacy ludzie biorą...
Son Gohanek- User
Jakieś dziwne te grafy, Ishida wygląda jakby miał afro, zobaczymy co dalej z tego wyjdzie.
Bicers- User
W Dupie Cie Mam Rejper12
Autor postu otrzymał ostrzeżenie.
Autor postu otrzymał ostrzeżenie.
Darkoni- Banned
Te grafiki, tak naprawdę, są gówno warte, jak i autor tego tematu. Nie potrafisz nic zrobić, w takim banalnym programie jakim jest Paint, to kradniesz czyjeś grafiki i próbujesz zaszpanować i dowartościować się internetowo. Zrób coś własnego, a potem się Tym chwal, plebsie.
Aien- User
xP minęło już 20 dni milczenia oszusta a grafy nie są jego bo prawie wszystkie gdzieś na internecie znalazłem
Sonded- User
Strona 2 z 2 • 1, 2
Strona 2 z 2
Pozwolenia na tym forum: