Kick o.O
+5
Kurosaki Ichigo's
skeczu
Ponurak
nowix
Sparky Sharky
9 posters
Strona 1 z 1
Kick o.O
W dziwny sposób kiedy stoję na trainach, średnio co 15-20 minut dostaję kicka. Nie ma online nikogo kto mógłby mnie kickować, ani BN ani GM. Czy ustawiono jakiegoś autokicka? Zaczynam sie już irytować...
@edit Wypraszam sobie, nikogo nie kickuje tylko mnie, gracze będący ze mną na trainach widzieli co się dzieje. Postac stoi i bije traina, za chwile patrze, a jestem offline.
@edit2 Po 7 minutach pokazuje mi się komunikat, że od 14 minut stoję bez ruchu i że za minutę bedę rozłączony z serwerem. Mija 30 sekund i dostaję kicka. Tylko mnie wywala, reszta graczy spokojnie skilluje. Czy to zostało ustawione na mojej postaci celowo? Nie mam pojęcia, jednak chciałbym, żeby zostało to naprawione. Nagrałem filmik, który pokazuje całą sytuację. Format jest mały, ale pełne okno kilkuminutowego filmiku ważyło tyle, że nie wrzuciłbym tego na YT.
@edit Wypraszam sobie, nikogo nie kickuje tylko mnie, gracze będący ze mną na trainach widzieli co się dzieje. Postac stoi i bije traina, za chwile patrze, a jestem offline.
@edit2 Po 7 minutach pokazuje mi się komunikat, że od 14 minut stoję bez ruchu i że za minutę bedę rozłączony z serwerem. Mija 30 sekund i dostaję kicka. Tylko mnie wywala, reszta graczy spokojnie skilluje. Czy to zostało ustawione na mojej postaci celowo? Nie mam pojęcia, jednak chciałbym, żeby zostało to naprawione. Nagrałem filmik, który pokazuje całą sytuację. Format jest mały, ale pełne okno kilkuminutowego filmiku ważyło tyle, że nie wrzuciłbym tego na YT.
Sparky Sharky- Mega User!
Re: Kick o.O
nie mam pojęcia czym to może być spowodowane pewnie jakiś błąd innego powodu nie widzę
a próbowałeś ściągnąć jeszcze raz clienta?
a próbowałeś ściągnąć jeszcze raz clienta?
nowix- Mega User!
na moim zarakim jest tak samo.
chyba tak samo jest na GMie, bo jestem na innej postaci, patrzę na gm i wylogowany.
chyba tak samo jest na GMie, bo jestem na innej postaci, patrzę na gm i wylogowany.
Ponurak- Junior Admin
Skeczu, nie każdy, stałem na trainach z dość liczbą grupką osób, których nie kickowano. Poza tym zalogowałem się na facc konto z moim noob Ishidą, który skillował przez 3,5h na afku bez kicka. Więc gdzie tu problem?
Dostaje kicka, nawet używając spelli. Spalałem sobie co jakiś czas mane Reiatsu Down, za którymś razem użyłem spella, a za 3 sekundy mnie wylogowało. Ktoś się bawił w skryptach i popsuł, czy chciał zrobić mi na złość?
Ma teraz nadchodzic UP, ktory zmieni "system wladzy" czy jakos tak.. Nie zauwazyliscie, ze tylko ja, Sparky i Ponurak to mamo? To moze byc celowe dzialanie administracji, zeby wladza nie afkowala.
skeczu- User
Czekam na odpowiedź Knopersa, jeżeli auto kick będzie ustawiony dla tutorów i wyżej, to niestety będę zmuszony zrezygnować z posady tutora. Lubię pomagać graczom, ale nie takim kosztem.
Ja czasem jak stoje tam na trainach to dostane kicka od tak po prostu za nic heh a sie ruszam jp. AGAGAGAGAGA jakiejs lamie sie nudzi pewnie :<. Jp z niego pewnie.
Love Koreanki i Japonki. Girls Generation Rogz. Love Yoona.
Love Koreanki i Japonki. Girls Generation Rogz. Love Yoona.
Bicia Agagagagaga- User
pinokio dodal system kickowania po 15 min jest w czasie 15 minut nie zrobisz ruchu wywali cie z gry ;p
Ribonzo- Junior Admin
Temat zamknięty ale dlaczego 15 minut tylko obowiązuje władze
byakuyer- Moderator
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: