Kick o.O cz.II
3 posters
Strona 1 z 1
Kick o.O cz.II
Nie dowiedziałem się niczego konkretnego i to nie od osoby, od której chciałem, nie wiem Ribonzo dlaczego zamykasz temat. Chciałbym się dowiedzieć dlaczego ten kick system znowu działa, dlaczego nie wszystkim (?!!). A co do tych 15 minut, to czas skrócony jest o połowe, nieruchomo moge stać 7,5 minuty...
Ostatnio zmieniony przez Sparky Sharky dnia Sob Maj 14, 2011 9:29 am, w całości zmieniany 1 raz
Sparky Sharky- Mega User!
Re: Kick o.O cz.II
Tak przy okazji, jak by ktos nie wiedzial o co chodzi z flagami to wytlumacze.
Kazdy gracz, tutor, senior tutor, bn, gm, cm, admin i ktos tam jeszcze jest ma swoje flagi i custom flagi. Odpowiadaja one za takie rzeczy jak "moze atakowac potwory", "moze sie teleportowac na kratki po ktorych nie da sie chodzic", "moze bic graczy", "moze summonowac potwory" i wiele innych. Jest tez taka flaga "Can be idle without being kicked". Oznaczajaca ze moze sie nie ruszac i nie zostanie kickniety. Zapewne albo przy edycji flag ktos cos pokopal i zapomnial o kickowaniu dlatego niektorych kickuje a innych nie(np tutorow). A edytowane to bylo pewnie dlatego zeby zmienic prawa bn co do atakowania graczy
Knopers mowil ze flagi wroca do pozadku jak skonczy robic cos innego. Poprostu zrobi backupa starych flag i bedzie jak bylo wczesniej+moze poprawnie poprawi atakowanie i kilka rzeczy ktore bedzie chcial.
No mniejwiecej tak to wyglada.
Moze nie odemnie chciales sie tego dowiedziec ale czy przeszkadza ci to teraz?
Kazdy gracz, tutor, senior tutor, bn, gm, cm, admin i ktos tam jeszcze jest ma swoje flagi i custom flagi. Odpowiadaja one za takie rzeczy jak "moze atakowac potwory", "moze sie teleportowac na kratki po ktorych nie da sie chodzic", "moze bic graczy", "moze summonowac potwory" i wiele innych. Jest tez taka flaga "Can be idle without being kicked". Oznaczajaca ze moze sie nie ruszac i nie zostanie kickniety. Zapewne albo przy edycji flag ktos cos pokopal i zapomnial o kickowaniu dlatego niektorych kickuje a innych nie(np tutorow). A edytowane to bylo pewnie dlatego zeby zmienic prawa bn co do atakowania graczy
Knopers mowil ze flagi wroca do pozadku jak skonczy robic cos innego. Poprostu zrobi backupa starych flag i bedzie jak bylo wczesniej+moze poprawnie poprawi atakowanie i kilka rzeczy ktore bedzie chcial.
No mniejwiecej tak to wyglada.
Moze nie odemnie chciales sie tego dowiedziec ale czy przeszkadza ci to teraz?
Shadowman- V.I.P
Re: Kick o.O cz.II
No i gitarka, teraz wszystko wiem ;] A co do flag nie miałem pojęcia o istnieniu czegoś takiego.
@byakuyer, wiem, że nie Ty zamknąłeś, nie wiem dlaczego napisałem twój nick zamiast Ribonzo o.O
@byakuyer, wiem, że nie Ty zamknąłeś, nie wiem dlaczego napisałem twój nick zamiast Ribonzo o.O
Sparky Sharky- Mega User!
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: