Bleach
+9
Beliav
Yagami Raito
byakuyer
The Master
Ninja
Arkantes
Stachu
Bicers
Sensy
13 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Bleach
Ej to jest chyba kącik dla Fanów mangi Bleach a wy tu piszecie o jakiś kubeczkach i koszulkach nie macie lepszej rozkminy z tą Mangą ? np. Czy Ichigo polegnie w 1 walce z Aizenem ... coś w tym stylu
Sensy- User
Re: Bleach
Kącik fana to jest temat ogólny do anime. Mogą być w nim takie żeczy jak kubeczki, rozmowy na temat anime i takie tam duperele. Ogólnie mówiąc tutaj rozmawiamy o anime
Bicers- User
Bicers napisał:Kącik fana to jest temat ogólny do anime. Mogą być w nim takie żeczy jak kubeczki, rozmowy na temat anime i takie tam duperele. Ogólnie mówiąc tutaj rozmawiamy o anime
Jak na razie to są tu same kubeczki Nikt nie wie co by tu napisać o Anime pewnie
Sensy- User
No ja w anime jestem na bieżąco bo manga mnie nudzi, a kubeczki fajna rzecz gdyby nie one pił byś z miski.
Stachu- Mega User!
Jestem ciekaw czy po uzyskaniu Ostatecznej Getsugi Tenshou Ichigo straci swe moce i czy to będzie koniec bleacha ^.^.
W końcu jak pokona Aizena to co dalej by ciągli? Jednak wolałbym jak zresztą chyba wszyscy aby po pokonaniu Aizena anime dalej szło swoją drogą i żebyśmy przez długi czas mieli co oglądać
W końcu jak pokona Aizena to co dalej by ciągli? Jednak wolałbym jak zresztą chyba wszyscy aby po pokonaniu Aizena anime dalej szło swoją drogą i żebyśmy przez długi czas mieli co oglądać
Arkantes- User
Ogladacie tylko anime? Mogę wam powiedzieć co będzie dalej, bo czytam mange, jestem lepszy, bo wiem co będzie dalej.
Ale nic nie powiem, bo jestem zły. Powiem wam tylko, że w nastepnym arcu wyjaśni sie sprawa mocy Sado Yasutory i drobnego szczegółu z początku anime.
Arkantes, mają być jeszcze dwa arcy, obecny Lost Shinigami i ostatni nieznany. Warto też zainteresować się czwartą kinówką Wybielacza, którą Japończycy mieli okazję już obejrzeć w swoich kinach. Edycja dvd i polskie suby prawdopodobnie w wakacje. Może to ma być alternatywny koniec Bleach? Słyszałem, że bohaterowie są tam już dorośli...
Co do kubeczków - gdzie można kupić taki kubeczek z Matsumoto? Kto chce spoilery - pw
Ale nic nie powiem, bo jestem zły. Powiem wam tylko, że w nastepnym arcu wyjaśni sie sprawa mocy Sado Yasutory i drobnego szczegółu z początku anime.
Arkantes, mają być jeszcze dwa arcy, obecny Lost Shinigami i ostatni nieznany. Warto też zainteresować się czwartą kinówką Wybielacza, którą Japończycy mieli okazję już obejrzeć w swoich kinach. Edycja dvd i polskie suby prawdopodobnie w wakacje. Może to ma być alternatywny koniec Bleach? Słyszałem, że bohaterowie są tam już dorośli...
Co do kubeczków - gdzie można kupić taki kubeczek z Matsumoto? Kto chce spoilery - pw
Bohaterowie starsi na pewno nie są i tego jestem pewny.
Tak samo, że to nie będzie alternatywny koniec bleacha.
Doczytałem się (nie pamiętam już gdzie ale mi się wczoraj wieczorem przypomniało ), że piekło w 4 filmie nadzorował Tite Kubo (autor mangi) żeby wyglądało tak jak później to będzie w mandze, więc wychodzi na to, że manga będzie się ciągła dalej, więc to dobra wiadomość dla nas wszystkich.
Tak samo, że to nie będzie alternatywny koniec bleacha.
Doczytałem się (nie pamiętam już gdzie ale mi się wczoraj wieczorem przypomniało ), że piekło w 4 filmie nadzorował Tite Kubo (autor mangi) żeby wyglądało tak jak później to będzie w mandze, więc wychodzi na to, że manga będzie się ciągła dalej, więc to dobra wiadomość dla nas wszystkich.
Arkantes- User
Ninja napisał:Ogladacie tylko anime? Mogę wam powiedzieć co będzie dalej, bo czytam mange, jestem lepszy, bo wiem co będzie dalej.
W moim temacie wszystko jest xD!
The Master- Mega User!
Kubeczki są dobre ale na allegro ich już nie ma
Arkantes- User
To ja się tu wysmuce ze fillery maja niby 6 miechów trwać :S
byakuyer- Moderator
Nom 6 miechów filerów bo anime zabardzo do mangi sie zbliża xDD
Yagami Raito- Tutor
Powinno być ze manga wyprzeda anime o 1 odcinek i by było good a nie rok czekać i przez kilka tygodni pooglądamy i znowu fillery >.<
byakuyer- Moderator
Tylko że z 2 czy 3 Mang sklada sie jeden odcinek Bleacha więc na to nie mogli by pozwolić xD ale no co zrobisz ? trzeba czekać
Yagami Raito- Tutor
Ale niektóre fillery nie są takie złe, np ten co Toushiro idzie na wakacje do Karakury może być ciekawy, a szczególnie dla wszystkich fanów tej postaci.
Stachu- Mega User!
Dla mnie wszystkie te fillery co teraz wyszły to porażka wszystkie 90% takie same po 30sec nie chciało się oglądać
byakuyer- Moderator
Ja tam oglądałem i przyznam że nie były najciekawsze, mogli by coś o Shunsui zrobić. Ale nawet jeśli był słabe to zawsze coś xD
Stachu- Mega User!
byakuyer napisał:Dla mnie wszystkie te fillery co teraz wyszły to porażka wszystkie 90% takie same po 30sec nie chciało się oglądać
Mam tak samo jak ty tam może 2-3 filery się fajne trafiły a tak badziewia zdeka:)
Ostatnio zmieniony przez Yagami Raito dnia Nie Kwi 03, 2011 10:29 am, w całości zmieniany 1 raz
Yagami Raito- Tutor
Kurde ale by przynajmniej dali coś jak saga z bounto a nie byle jakie odcinki , tak samo jak robią fillery mogą zrobić odcinki normalne :p
byakuyer- Moderator
Powodzenia życzę ;D Ale ogółem ja nie lubię w żadnym anime fillerów.
Beliav- Mega User!
Ale Bounto wydawało mi się ciekawe całkiem więc na te filery nie będę narzekał.
Stachu- Mega User!
Dziwne ze tylko bleach ma takie problemy z fillerami inne anime ogarniają jakoś
byakuyer- Moderator
Ogólnie Bleach przestał mi się podobać. To co teraz jest w mandze to dla mnie jest głupie. Mogliby zrobić normalny powrót mocy , a nie jakieś odznaki ... bezsens.
Rpk na bitach- User
W Naruto też było od za*ebu fillerów
Beliav- Mega User!
Strona 1 z 2 • 1, 2
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: