Bleach Soul Ignition Gra
4 posters
Strona 1 z 1
Bleach Soul Ignition Gra
A więc panie i panowie ogłoszenie miesiąca kilka osób narzekało na brak gier mangowych na nasze konsole a w szególności serii Bleach. A tu proszę ogłaszam wszem i wobec szykuje się jak na razie na konsolkę PS3 Gra Bleach Soul Ignition. Jest to tytuł japońskiej wersji jak na razie co do daty wydania ma być ponoć pod koniec tego roku ale jest możliwość ściągnięcia wersji DEMO. Wersja DEMO jest darmowa ale jest jeden problem żeby ściągnąć demo trzeba sobie założyć nowe konto na Japońskim koncie PSN. Osobiście powiem ze mi się podoba wersja DEMO i powiem ze nie mogę się doczekać kiedy wyjdzie pełna wersja gry.
A o to filmik na Youtube z wersji demo :
A o to filmik na Youtube z wersji demo :
mlody95- User
Re: Bleach Soul Ignition Gra
Gra niby fajna ale od kiedy Ichigo nawala z fireballi, a po za tym monotonna się wydaje.
Stachu- Mega User!
Zapowiada się bardzo ciekawie
Rekudo- User
Ja nigdy nie nażekałem na brak gier na podstawie anime/mangi na konsole. Jest ich dużo ale niestety są one słabe i patrząc na ten filmik szykuje się kolejna nudna gra która tylko będzie kupowana przez tytuł. Jak to ma być na PS3 to ja wole nie wydawać kasy, za która mogę kupić 100x lepszą grę.
Jak ktoś chce sobie pograć w jakiegoś naruto/bleacha,nawet jak jest gra nudna w uj, to polecam kupno psp.
Jak ktoś chce sobie pograć w jakiegoś naruto/bleacha,nawet jak jest gra nudna w uj, to polecam kupno psp.
Creepa- Helper
Similar topics
» Bleach
» Bleach Online!
» Bicia Koreanka in the bleach
» Soul society monsters
» Droga na Yeti oraz do Soul Society
» Bleach Online!
» Bicia Koreanka in the bleach
» Soul society monsters
» Droga na Yeti oraz do Soul Society
Strona 1 z 1