Bleach The Legendary Shinigami!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Bleach Soul Ignition Gra

4 posters

Go down

Bleach Soul Ignition Gra Empty Bleach Soul Ignition Gra

Pisanie  mlody95 Nie Lut 27, 2011 7:42 pm

A więc panie i panowie ogłoszenie miesiąca kilka osób narzekało na brak gier mangowych na nasze konsole a w szególności serii Bleach. A tu proszę ogłaszam wszem i wobec szykuje się jak na razie na konsolkę PS3 Gra Bleach Soul Ignition. Jest to tytuł japońskiej wersji jak na razie co do daty wydania ma być ponoć pod koniec tego roku ale jest możliwość ściągnięcia wersji DEMO. Wersja DEMO jest darmowa ale jest jeden problem żeby ściągnąć demo trzeba sobie założyć nowe konto na Japońskim koncie PSN. Osobiście powiem ze mi się podoba wersja DEMO i powiem ze nie mogę się doczekać kiedy wyjdzie pełna wersja gry.
A o to filmik na Youtube z wersji demo :
mlody95
mlody95
User
User

Powrót do góry Go down

Bleach Soul Ignition Gra Empty Re: Bleach Soul Ignition Gra

Pisanie  Stachu Pon Lut 28, 2011 10:37 am

Gra niby fajna ale od kiedy Ichigo nawala z fireballi, a po za tym monotonna się wydaje.
Stachu
Stachu
Mega User!
Mega User!

Powrót do góry Go down

Pisanie  Rekudo Pon Lut 28, 2011 7:18 pm

Zapowiada się bardzo ciekawie
Rekudo
Rekudo
User
User

Powrót do góry Go down

Pisanie  Creepa Sro Mar 02, 2011 11:54 am

Ja nigdy nie nażekałem na brak gier na podstawie anime/mangi na konsole. Jest ich dużo ale niestety są one słabe i patrząc na ten filmik szykuje się kolejna nudna gra która tylko będzie kupowana przez tytuł. Jak to ma być na PS3 to ja wole nie wydawać kasy, za która mogę kupić 100x lepszą grę.

Jak ktoś chce sobie pograć w jakiegoś naruto/bleacha,nawet jak jest gra nudna w uj, to polecam kupno psp.
Creepa
Creepa
Helper
Helper

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: