Droga na Yeti oraz do Soul Society
+7
adikus888
The Master
FeBul
Bobo^
Szejtan
darkover
Stachu
11 posters
Strona 1 z 1
Droga na Yeti oraz do Soul Society
To pytanie jest zadawane dość często więc postaram się na nie odpowiedzieć.
Zaczynam w temple, dla osób, które odczuwają nieogar, temple to miejsce w, którym zaczynamy po dostaniu się na maina.
Czerwonym kolorem oznaczyłem drabinę po której należy zejść by dostać się do Soul Society.
Kolorem niebieskim oznaczyłem miejsce w, którym znajdziemy się po zejściu i drogę, która powinniśmy obrać. Na czerwono zaznaczyłem miejsce w, w które powinniśmy kliknąć prawym przyciskiem myszy.
No więc kiedy pojawimy się w Soul Society( miejsce oznaczone niebieską kropką) udajemy się niebieską linią do czerwonej kropki gdzie czekać będzie skała na, którą wchodzimy. Na skale stoi portal w który wchodzimy, przenosi nas do lodowego świata, który ja będę nazywał Narnią.
Pojawiamy się w Narni, lodowej krainie gdzie spotkać można Hyourinmaru. Niebieska kropka oznacza nas obecny status, udajemy się niebieską linią do kropki czerwonej. Tam stać będą drzwi z limitem lvl'owym 150. Gdy przez nie przejdziemy czekać będzie na nas 1 Yeti, gdy go pokonamy, wejdziemy do dziury gdzie jest ich znacznie więcej.
Mam nadzieję że ułatwi wam to grę i zmniejszy ilość pytań gdzie są Yeti. Całkowite wykonanie przez Stachu.
Zaczynam w temple, dla osób, które odczuwają nieogar, temple to miejsce w, którym zaczynamy po dostaniu się na maina.
Czerwonym kolorem oznaczyłem drabinę po której należy zejść by dostać się do Soul Society.
Kolorem niebieskim oznaczyłem miejsce w, którym znajdziemy się po zejściu i drogę, która powinniśmy obrać. Na czerwono zaznaczyłem miejsce w, w które powinniśmy kliknąć prawym przyciskiem myszy.
No więc kiedy pojawimy się w Soul Society( miejsce oznaczone niebieską kropką) udajemy się niebieską linią do czerwonej kropki gdzie czekać będzie skała na, którą wchodzimy. Na skale stoi portal w który wchodzimy, przenosi nas do lodowego świata, który ja będę nazywał Narnią.
Pojawiamy się w Narni, lodowej krainie gdzie spotkać można Hyourinmaru. Niebieska kropka oznacza nas obecny status, udajemy się niebieską linią do kropki czerwonej. Tam stać będą drzwi z limitem lvl'owym 150. Gdy przez nie przejdziemy czekać będzie na nas 1 Yeti, gdy go pokonamy, wejdziemy do dziury gdzie jest ich znacznie więcej.
Mam nadzieję że ułatwi wam to grę i zmniejszy ilość pytań gdzie są Yeti. Całkowite wykonanie przez Stachu.
Stachu- Mega User!
Re: Droga na Yeti oraz do Soul Society
Dobrze, że pokazałeś drogę. Widzę sporo newbie które pytają się jak dojść na yeti.
darkover- User
Taki maly szczegol- 'niebieskie kropki' slabo widac ;p.
Szejtan- Mapper
Chyba łatwo się domyślić że zaczynamy na początku niebieskiej linii.
Stachu- Mega User!
No tak, to jest oczywiste. Napisalem tamto w formie zartu xd.
Szejtan- Mapper
Stachu Ładnie opisane 5/5 xD
Bobo^- V.I.P
Wszystko pięknie ładnie 10/10 na pewno zmniejszy to liczbę pytań na temat yeti. Jednak są nadal gracze którzy nie odwiedzają w ogóle forum i nie czytają poradników...
FeBul- User
Chyba łatwo się domyślić że zaczynamy na początku niebieskiej linii.
Ja zaczynam od środka o.O, a wy nie?
@topic
Ładnie, 10/10
The Master- Mega User!
Zgadzam sie z reszta graczy.Moim zdaniem wszystkie twoje poradniki sa bardzo dobrze i przejrzyscie wykonane.Moja ocena 10/10
PS.Oby tak dalej
PS.Oby tak dalej
adikus888- User
i po jestem leszczem i jedzie mi z gęby to?? nie lepiej samemu odkrywac a nie poradniki jak na expy chodzic ? pff ? pierdolnij sie w leb.
Rpk na bitach- User
jeśli chcesz samemu odkrywać mapę i grę to nie czytaj poradników, proste
Ponurak- Junior Admin
Daje 10/10 ładne screeny łatwe i szybkie do odczytania i dużo noobkow pyta o yeti!! xD
byakuyer- Moderator
taa przyda sie ten poradnik dla newbie
kolosek- User
Similar topics
» Soul society monsters
» [Poradnik] Filmy, czyli "jak dojść..."
» Bleach Soul Ignition Gra
» Agito Heart i Agito Soul
» [Poradnik] Filmy, czyli "jak dojść..."
» Bleach Soul Ignition Gra
» Agito Heart i Agito Soul